Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

«Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω πέρυσι»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για τη συνεχιζόμενη μάχη του με τη διπολική διαταραχή μίλησε ο Στίβεν Φράι.

Ο βρετανός κωμικός Στίβεν Φράι πέρυσι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του. Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη συνεχιζόμενη μάχη του με τη διπολική διαταραχή.
«Αποπειράθηκα να αυτοκτονήσω πέρυσι»

Ο 55χρονος Φράι είπε στη συνέντευξή του στον κωμικό Ρίτσαρντ Χέρινγκ ενώπιον κοινού που βρισκόταν στο στούντιο, ότι ήταν «θύμα της ίδιας του της διάθεσης» και ότι χρειάστηκε να ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή «ώστε να μην είμαι σε υπερδιέγερση, αλλά ούτε και σε κατάθλιψη σε βαθμό που να έχω τάσεις αυτοκτονίας».

«Θα φτάσω στο σημείο να σας πω ότι αποπειράθηκα πέρυσι. Πήρα υπερβολική δόση χαπιών μαζί με τεράστιες ποσότητες βότκας...», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός στο συγκεντρωμένο πλήθος στο Leicester Square Theater του Λονδίνου κι όπως σημείωσε αυτή είναι η πρώτη φορά που μιλάει δημοσίως για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

«Ευτυχώς, ο παραγωγός της ταινίας που γυρίζαμε εκείνη την εποχή ήρθε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και με βρήκε αναίσθητο και με μετέφεραν στην Αγγλία όπου και νοσηλεύτηκα», σχολίασε ο Φράι, ο οποίος είναι γνωστό ότι πάσχει από μανιοκατάθλιψη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.