Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Βαρύ πρόστιμο σε εκείνους που πετούν σκουπίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα δημοσιοποιεί τα ονόματα των παραβατών ο δήμος Πάτρας.

Με αφορμή το γεγονός ότι επανειλημμένα στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας πετάγονται από αγνώστους στο δρόμο διάφορα αντικείμενα, ακόμη και μπάζα, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Πρασίνου, Τοπικής Οικονομίας και υπεύθυνος των Δημοτικών Ενοτήτων Παραλίας – Βραχναιίκων – Μεσσάτιδας, Γιώργος Σιγαλός Γεώργιος, τόνισε:

«Επανειλημμένα στη Δημοτική Ενότητα Παραλίας και συγκεκριμένα παράλληλα περιμετρικής, στην μάντρα του νεκροταφείου, συνεχώς διάφοροι ανεύθυνοι πετάνε στο δρόμο κλαδιά, στρώματα, καναπέδες, μπάζα, φοίνικες, ξύλα, ντουλάπια και άλλα διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να παραμονεύει ο κίνδυνος πυρκαγιάς. Οι συνδημότες έχουν ενημερωθεί με ανακοινώσεις ότι η ρίψη αντικειμένων, ανεξέλεγκτα, σε χώρους, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, σε ασφαλτόδρομο επιφέρει ποινή για το λόγο ότι μπορεί να αποτελέσει και αιτία τροχαίων ατυχημάτων.

Σας ενημερώνουμε ότι οι υπηρεσίες του δήμου θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τον κανονισμό, που έχει δοθεί από το δημοτικό συμβούλιο και ο οποίος προβλέπει βαρύ πρόστιμο σε όσους πετούν τέτοια αντικείμενα στους δρόμους.

Δυστυχώς, τα πρόστιμα μέχρι σήμερα δεν έχουν συνετίσει ορισμένους. Για αυτό και από τούδε και στο εξής, εκτός από τα πρόστιμα, που θα επιβάλλονται σε όσους προβαίνουν στις ανωτέρω πράξεις, θα δίνονται στη δημοσιότητα και τα ονόματα τους».


Πηγή: http://www.patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.