Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Συγκλονιστικό: Πιάστηκαν στα χέρια για τα αποφάγια στα σκουπίδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναγνώστης του enikos.gr μεταφέρει μια συγκλονιστική ιστορία που έγινε πριν από λίγες ημέρες στη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην Καισαριανή, όταν δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια, για τα αποφάγια στον κάδο των απορριμάτων έξω από μεγάλο σούπερ μάρκετ.

Ένας από τους δύο "πρωταγωνιστές" είναι πατέρας και στην αναζήτηση τροφής είχε μαζί του, τα δύο ανήλικα παιδιά του. "Ήθελα κάπου να το πω", μας είπε η αναγνώστριά μας, που παρακολούθησε από κοντά το περιστατικό.

Ο καυγάς για τα... αποφάγια

"Ήμουν τυχαία σε σούπερ μάρκετ, γνωστής αλυσίδας, στην Καισαριανή. Έξω απο το σούπερ μάρκετ υπάρχουν δύο μεγάλοι κάδοι. Στον εξωτερικό χώρο υπήρχε πολύς κόσμος.

Ήταν ένας κύριος, με δύο παιδάκια και ένα καρότσι λαϊκής, το οποίο ήταν άδειο. Από τον ένα κάδο έπαιρνε μαρούλι και μια ντομάτα και τα πήγαινε στο καρότσι.

Στον άλλο κάδο, οι εργαζόμενοι πετούν τα κομμάτια από τα τυριά και τα αλλαντικά. Μόλις, εμφανίστηκε η εργαζόμενη για να πετάξει σε αυτόν το κάδο, ό,τι είχε περισσέψει, πήγε ο άντρας για να μαζέψει λίγο σαλάμι και λίγο τυρί.

Αμέσως, πετάχτηκε ένας άλλος άντρας από απέναντι και άρχισε να τον χτυπάει. Του έσπασε τα δόντια, φωνάζοντας: "Και εγώ που περιμένω τόση ώρα, τι είμαι; Περιμένω μιάμιση ώρα για να πάρω τα τυριά και έρχεσαι εσύ για να το παίξεις έξυπνος".

"Του έσπασε τα δόντια"

"Τον έριξε κάτω και τον χτυπούσε. Το πρόσωπό του πρήστηκε, έτρεχαν αίματα, και του έσπασε τα δόντια. Τα δύο παιδιά ούρλιαζαν.

Ο κόσμος που ήταν συγκεντρωμένος, απλά κοιτούσε, χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα. Μια κυρία, όμως, πήρε τα παιδάκια και τα πήγε προς την είσοδο του καταστήματος για να τα ηρεμήσει".

Η αναγνώστριά του enikos.gr συνεχίζει την περιγραφή της, ενώ δεν μπορεί να κρύψει την αγανάκτησή της.

"Είμαι 67 ετών και αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί. Έπαθα σοκ.

Τελικά, ο υπεύθυνος του καταστήματος, πήρε μέσα τον άντρα με τα παιδιά και κάλεσε τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου, για να δουν ποια είναι η κατάσταση αυτής της οικογένειας.

Αποδείχθηκε, ότι ο άντρας αυτός έχει τέσσερα παιδιά και η σύζυγός του, είναι άρρωστη και καθηλωμένη στο κρεβάτι.

Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο άντρας αναγκαζόταν να παίρνει και τα δύο παιδιά μαζί του στην αναζήτηση φαγητού.

Η ιστορία συγκίνησε τον υπεύθυνο και τους εργαζομένους του σούπερ μάρκετ, και αφού του γέμισαν το καρότσι, του έδωσαν ένα κουπόνι, έτσι ώστε για τις επόμενες εβδομάδες να μπορεί να ψωνίσει τα αναγκαία για τα παιδιά του".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.