Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Καταγγελία: Τον περιέφεραν σε τρία νοσοκομεία για να βρει κρεβάτι στην εντατική

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας ασθενής, με σοβαρό πρόβλημα υγείας, έγινε "μπαλάκι" μεταξύ δύο νοσοκομείων. Και ενώ από το ένα νοσοκομείο έλεγαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί στην εντατική, στο άλλο νοσοκομείο νοσηλευόταν σε απλό θάλαμο.

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης καταγγέλλει την περιπέτεια που ζει ο θείος του, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να νοσηλευτεί στην εντατική.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε από την Τήνο στη Μύκονο, έτσι ώστε να μεταφερθεί με αεροπλάνο σε νοσοκομείο της Αθήνας με την προϋπόθεση να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
Τον μεταφέρουν στον Ευαγγελισμό, όπου νοσηλεύεται σε έναν απλό θάλαμο, γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι στην εντατική. Μετά από πέντε ημέρες, τον μεταφέρουν στο Θριάσιο και νοσηλεύεται για δύο εβδομάδες στην εντατική. 

Μέχρι και χθες, όπου οι γιατροί ανακοίνωσαν ότι τον στέλνουν ξανά στον Ευαγγελισμό, γιατί η μονάδα εντατικής θεραπείας του Θριασίου κλείνει, για να γίνει απολύμανση.
Ο ασθενής, μεταφέρεται και πάλι στον Ευαγγελισμό, αλλά νοσηλεύεται και πάλι σε απλό θάλαμο, γιατί δεν υπάρχει θέση στην εντατική.

Όπως καταγγέλλει, ο Στέλιος Κωνσταντινίδης, τους ενημέρωσαν ότι και σε τέσσερις ημέρες από σήμερα, θα κλείσει και η εντατική του Ευαγγελισμού για να γίνει και εκεί απολύμανση.
Στην τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον καταγγέλοντα, μας ενημέρωσε ότι ο θείος του, μεταφέρθηκε τελικά στην εντατική τις πρώτες πρωνές ώρες.
Ακούστε τι λέει στο enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.