Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

«Κάνε τη διαφορά, γίνε εθελοντής αιμοδότης σήμερα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καμπάνια ενημέρωσης και προσέλκυσης νέων εθελοντών αιμοδοτών.

Συνεχίζοντας τη στήριξή μας στη διάδοση της ιδέας της Εθελοντικής Αιμοδοσίας και στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση και αφύπνιση όλων των ανθρώπων που μπορούν να δώσουν αίμα, επιλέξαμε ως «μέσο προτροπής» το Αττικό Μετρό.

Στο Μετρό κινούνται καθημερινά 650.000 επιβάτες. Το πιο σύγχρονο μέσο μαζικής μεταφοράς στην χώρα μας με επιβάτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι όλοι αποτελούν την τεράστια δεξαμενή μελλοντικών Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η ιδέα της καμπάνιας ενημέρωσης υπήρχε πολύ καιρό τώρα στον Βίκο αλλά φέτος έγινε πράξη! Κρίναμε πως ήρθε η ώρα να δώσουμε ένα μήνυμα πιο δυνατό, πιο ηχηρό, τολμώντας να χρησιμοποιήσουμε ανθρώπινα πρόσωπα γιατί πίσω από κάθε μονάδα (φιάλη) αίματος κρύβεται τουλάχιστον μία ανθρώπινη ζωή. 1 μονάδα(φιάλη) αίματος σώζει 3 ζωές. 3 ανθρώπους που χρειάζονται αίμα για την επιβίωσή τους. Γιατί τελικά, το να δίνεις το αίμα σου είναι μια δράση που σου προσφέρει πολλαπλά πίσω.



Πιστεύουμε ότι σαν λαός με τη φιλοσοφία και την ψυχή που έχουμε, δεν μας αξίζει να βρισκόμαστε στην τελευταία θέση αποθεμάτων αίματος στην Ευρώπη και να αναγκαζόμαστε να αγοράζουμε αίμα από το εξωτερικό. Με την σωστή ενημέρωση μπορεί να επιτευχθεί η ευαισθητοποίηση του κόσμου σε όλα τα επίπεδα. Ξεκινώντας από το αίμα δίνουμε το μήνυμα ότι μπορούμε να στηριχθούμε στις δικές μας δυνάμεις και πρωτοβουλίες σε πολλά επίπεδα, βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής όλων μας.



Η κίνησή μας κορυφώθηκε την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου όπου θέλαμε να τιμήσουμε τον Εθελοντή Αιμοδότη για το δώρο ζωής που προσφέρει στον συνάνθρωπό του και να προτρέψουμε όλους στην εθελοντική αιμοδοσία με το μήνυμα: «ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ».

Η κίνηση μας δεν σταματά εδώ, η προβολή της ιδέας της εθελοντικής αιμοδοσίας θα συνεχίζεται στο Αττικό Μετρό μέχρι τέλος Ιουλίου. Ενώ παράλληλα θα υπάρξουν και πολλές άλλες μελλοντικές πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις με τον ίδιο πάντα σκοπό

Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος. Από την πηγή και από την καρδιά!



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.