Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Για "ιερό" σκοπό στην Πρέβεζα οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού Πειραιώς θα βρεθούν στις 29 Ιουνίου στην Πρέβεζα όπου θα αντιμετωπίσουν στο «Αθανασία Τσουμελέκα» τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Πρέβεζα, σε μία αναμέτρηση, όπου τα έσοδα θα πάνε για «ιερό» σκοπό.

Το φιλικό παιχνίδι «κλείστηκε» κατόπιν ενεργειών του Συλλόγου ΑΜΕΑ Πρέβεζας «Ελπίδα» και του Προέδρου του, Περικλή Αρβανίτη και τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο και την επαναλειτουργία του Κέντρου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής Πρέβεζας, το οποίο έδινε την δυνατότητα σε άτομα με νοητική υστέρηση από την ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας και όχι μόνο, να περνούν δημιουργικά την ώρα τους, να κοινωνικοποιούνται και συνάμα να εκπαιδεύονται στην κατασκευή μικροαντικειμένων και στην κηπουρική.

Το www.atpreveza.gr επικοινώνησε με τον κ. Αρβανίτη, ο οποίος ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς, που έγινε δεκτή η αίτησή μας και θα γίνει αυτό το φιλικό παιχνίδι στις 29 Ιουνίου. Ως Σύλλογος είμαστε αναγκασμένοι να στραφούμε σε τέτοιες λύσεις, ώστε να εξασφαλίσουμε κάποια έσοδα για την επαναλειτουργία του Κέντρου Ειδικής Αγωγής, από τη στιγμή που το Κράτος αδυνατεί να μας στηρίξει. Για το Κέντρο έχουμε βρει κτίριο και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε, με τις δυνάμεις που έχουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.