Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ηράκλειο-Νέο μπλόκο στους πλειστηριασμούς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Νέα παρέμβαση για την αναστολή των πλειστηριασμών από τράπεζες προγραμματίζουν για την Τετάρτη του Πάσχα τα μέλη της κίνησης "Λαϊκή Στάση Πληρωμών", παρουσία πολιτών του Ηρακλείου. Η κινητοποίηση όπως ακριβώς την προηγούμενη φορά θα πραγματοποιηθεί έξω από το Ειρηνοδικείο στις 15. 45 το μεσημέρι.

Η απόφαση ελήφθη την περασμένη Κυριακή στην τέταρτη λαϊκή συνέλευση του κινήματος για την λαϊκή στάση πληρωμών σε Εφορία, Τράπεζες, ΔΕΚΟ, όπου αποφασίστηκαν και άλλες δράσεις όπως:

1) Να συνταχθεί επιστολή,η οποία θα αποσταλλεί στο Ε.Κ.Η. και σε όλους τους φορείς και τα συνδικάτα που βρίσκονται υπό την σκέπη του,καθώς και στην ΑΔΕΔΥ,όπου θα τους ενημερώνει για την δράση της Λ.Σ.Π. στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου και ζητώντας την συμπαράστασή τους στην κίνηση αυτή.
2) Να γίνει εκ νέου προώθηση της ομάδας μας,μέσω αφισών και φυλλαδίων που θα τυπωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.
3) Να υπάρχει συνεχής ενημέρωση για το περιεχόμενο των πλειστηριασμών,για να υπάρχει παρέμβασή μας,όταν και μόνο υπάρχει αντιδικία ανάμεσα σε ιδιώτες και τράπεζες.

4) Παρέμβαση για αναστολή ιδιωτικών πλειστηριασμών από τράπεζες, την Τετάρτη 8/5/13 και ώρα 15:45 με την παρουσία πολιτών του Ηρακλείου.

5) Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η πέμπτη Γενική Συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών, την Κυριακή 12/5/13 και ώρα 18:30 στην πλατεία Ελευθερίας.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.