Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

ΑμεΑ: Η καθιερωμένη συνάντηση...

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες έδωσε στη δημοσιότητα χθες την προκήρυξη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου του 2013 που θα γίνει στις 7 και 8 Ιουνίου στο κεντρικό στάδιο του Ο.Α.Κ.Α.

Τα αθλητικά σωματεία θα πρέπει να δηλώσουν τις συμμετοχές των αποστολών τους μέχρι την Πέμπτη 9 Μαΐου ενώ αναμένεται να υπάρξει και μια δυνατή εκπροσώπηση από τους Δωδεκανήσιους.

Ο Θανάσης Μπαράκας του ΑΣ «Δωδεκάνησος» στα άλματα και ο Ιωάννης Πρώτος από τους Αετούς Αθηνών στα δρομικά αγωνίσματα αθλητών με προβλήματα όρασης, αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν πάλι ,επιθυμώντας και της συμμετοχή τους από κει και πέρα σε διοργανώσεις εκτός συνόρων.

Το ενδεικτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης:
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013: Αξιολόγηση αθλητών από Αθήνα

Πέμπτη, 6 Ιουνίου 2013: ʼφιξη αποστολών από επαρχία, Αξιολόγηση αθλητών από επαρχία, Τεχνική Σύσκεψη
Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013: Πρωινή και Απογευματινή Αγωνιστική Περίοδος

Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013: Πρωινή και Απογευματινή Αγωνιστική Περίοδος
Κυριακή, 9 Ιουνίου 2013: Αναχώρηση Αποστολών

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές-αθλήτριες των σωματείων ΑμεΑ - μελών της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, που έχουν Δελτία Αθλητικής Ιδιότητας-Υγείας και είναι άνω των 14 ετών.

Οι εκπρόσωποι των συλλόγων υποχρεούνται να τα προσκομίσουν θεωρημένα στη Γραμματεία των Αγώνων κατά την Τεχνική Σύσκεψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Οι αθλητές-αθλήτριες που δε θα προσκομίσουν το θεωρημένο δελτίο τους δεν θα μπορούν να αγωνιστούν.

Τα σωματεία θα πρέπει να καταθέσουν τα δικαιολογητικά για την έκδοση νέων Δελτίων το αργότερο έως και την Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013, διαφορετικά δεν θα έχουν την απαιτούμενη εκπροσώπηση στους αγώνες.

Επίσης, μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης 2010 της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, αναφέρεται ότι στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ατομικών αθλημάτων της οι αθλητές-αθλήτριες που προέρχονται από κράτη-μέλη της Ε.Ε, οι Κύπριοι και οι αποδεδειγμένα (με δημόσια έγγραφα) ομογενείς αθλητές, όπως επίσης έως δύο αλλοδαποί προερχόμενοι από χώρες εκτός Ε.Ε, οι οποίοι έχουν εγγραφεί/μετεγγραφεί στη δύναμη σωματείων-μελών της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ, σύμφωνα με τα οριζόμενα στον Κανονισμό Εγγραφών-Μετεγγραφών, αγωνίζονται εκτός συναγωνισμού.

Οι ηλικιακές Κατηγορίες:
- Ανδρών & Γυναικών (Open)
- Νέοι κάτω των 20 χρονών (U/20): γεννημένοι 1994-1995
- Νέοι κάτω των 18 χρονών (U/18): γεννημένοι το 1996-1997

- Νέοι κάτω των 16 χρονών (U/16): γεννημένοι το 1998-1999
Αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στις κατηγορίες U/20, U/18 και U/16 έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν να αγωνιστούν ή στην κατηγορία Open ή στην κατηγορία που ανήκουν, όχι και στις δύο.

-Κάθε αθλητής-αθλήτρια έχει δικαίωμα να δηλώσει συμμετοχή σε δύο ατομικά αγωνίσματα και ένα ομαδικό. Αθλητής-αθλήτρια, που δηλωθεί σε περισσότερα από τα επιτρεπόμενα αγωνίσματα, αυτόματα θα διαγραφεί από εκείνα που ακολουθούν.

-Οι αθλητές-αθλήτριες οφείλουν να φορούν αθλητική περιβολή του σωματείου τους και να συμμορφώνονται με τους σχετικούς κανονισμούς του αθλήματος.

-Η παραμονή των προπονητών ή άλλων παραγόντων μέσα στο αγωνιστικό χώρο απαγορεύεται. Μόνοι οι αθλητές-αθλήτριες των κατηγοριών 11, 12, 51, 52, 53, 32, 33 δικαιούνται να έχουν συνοδούς στον αγωνιστικό χώρο.

-Οι αθλητές-αθλήτριες υποχρεούνται να φοράνε τα νούμερα τους κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων τους, που θα δοθούν στους εκπροσώπους των συλλόγων κατά την Τεχνική Σύσκεψη.

-Αθλητής-αθλήτρια που δεν εμφανίζεται σε ένα αγώνισμα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα που έχει δηλώσει. Μόνο για λόγους υγείας και με την κατάθεση ιατρικής βεβαίωσης δικαιολογείται η μη συμμετοχή.

-Το Αγωνιστικό Πρόγραμμα θα σταλεί στους συλλόγους μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής.
Η απονομή των μεταλλίων θα γίνει στους τρεις πρώτους νικητές (1ος, 2ος, 3ος) κάθε αγωνίσματος που προκηρύσσεται ανά αγωνιστική και ηλικιακή κατηγορία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.