Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

11 Μαΐου: «Lamia Night Run – Στηρίζουμε την Actionaid»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Lamia Night Run – Στηρίζουμε την Actionaid.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Lamia Night Run σας καλεί σε μια μεγάλη Γιορτή με αφορμή τους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 11η Μαϊου 2013. Οι αγώνες είναι 10 χιλιομέτρων, 3 χιλιομέτρων και αγώνας για άτομα με ειδικές ανάγκες και ικανότητες (ΑΜΕΑ).

Φιλοσοφία μας είναι ότι ο αθλητισμός είναι πρώτα από όλα πράξη πολιτισμού και δημιουργεί κουλτούρα. Η Λαμία είναι η πρώτη επαρχιακή πόλη που τόλμησε να οργανώσει έναν Αγώνα το Βράδυ. Έναν αγώνα που θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να απολαύσουν μια διαφορετική εικόνα ενός αστικού ιστού μιας αρκετά μεγάλης πόλης σαν τη Λαμία.

Όλες οι πόλεις της χώρας μας μπορούν να αναδείξουν και να προάγουν τέτοιες εκδηλώσεις με πολύ μικρό κόστος, εκδηλώσεις που δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να βιώσουν τη χαρά της συμμετοχής, της συντροφιάς και του εθελοντισμού και που αφήνουν τα ίχνη τους ως αθλητικές και πολιτισμικές δραστηριότητες και δράσεις στην περιοχή τους.

Δικός μας στόχος είναι η συμμετοχή όλων και οπωσδήποτε εφήβων, ατόμων νέων ηλικιών, αλλά και παιδιών με τους γονείς τους. Μια συμμετοχή από ανθρώπους που θα διαμορφώσουν το αύριο σε αυτό τον πονεμένο τόπο.

Θα χαρούμε πολύ αν σε αυτή τη γραμμή εκκίνησης στις 11 Μαϊου σταθούν δίπλα - δίπλα από πρωταθλητές μέχρι απλά αθλούμενα άτομα, αλλά και άτομα που μέχρι χθες δεν είχαν καμία δραστηριότητα, αλλά έχουν τη διάθεση να δοκιμάσουν αυτή τη χαρά και να ζήσουν μερικές ώρες ψυχαγωγίας και αισιοδοξίας. Και βέβαια θα είναι πολύ τιμητικό για μας να δούμε να τρέχουν στους δρόμους της Λαμίας συμπολίτες μας μεγάλης ηλικίας με λευκασμένη κόμη και νεανική ορμή.

Με τη συμμετοχή σας αγαπητοί μας συμπολίτες και όσοι μπορέσετε να έλθετε στους αγώνες αυτούς από τις όμορες περιοχές ή και μακρύτερα (που προϋποθέτει την κατάθεση ενός μικρού χρηματικού ποσού) θα ενισχύσετε με ένα μέρος αυτών των χρημάτων σας την μη κυβερνητική αναπτυξιακή οργάνωση actionaid, σύμφωνα με απόφασή μας που έχουμε δημοσιοποιήσει.

Μέσα στην κουλτούρα μας είναι να σχεδιάζουμε και να μεριμνούμε όσο γίνεται για περισσότερες ή και για όλες τις ομάδες του πληθυσμού. Στον διαρκώς εξελισσόμενο σχεδιασμό μας έχουμε υπόψη μας και άλλες δράσεις, τις οποίες θα σας γνωστοποιούμε και οι οποίες συνεξαρτώνται από το πλήθος των συμμετοχών σας.

Πιστεύουμε στη Πόλη μας. Στηρίξτε το πείραμά μας.

Η οργανωτική επιτροπή

Κώστας Αποστολόπουλος
Πέτρος Καραγιώργος
Λουκάς Πρατίλας
Ηλίας Αρβανίτης
Γκέκας Στέλιος

Πληροφορίες

http://lamianightrun.blogspot.gr/
https://www.facebook.com/groups/303567983076604/
https://twitter.com/LamiaNightRun


Πηγή: http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.