Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Αυξημένα τα μέτρα της τροχαίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενισχυμένα θα είναι τα μέτρα της τροχαίας το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας για τη διευκόλυνση όσων μετακινηθούν από τα αστικά κέντρα.

Έντονη θα είναι η παρουσία της τροχαίας στα σημεία του εθνικού δικτύου που σημειώνονται συνήθως πολλά ατυχήματα, θα γίνονται παρεμβάσεις από τους τροχονόμους όπου χρειάζεται (οδικό δίκτυο, σταθμούς, λιμάνια, αεροδρόμια, διόδια, κ.λ.π.), ενώ ειδικά συνεργεία με συμβατικά αυτοκίνητα θα διεξάγουν ελέγχους για επικίνδυνες παραβάσεις.

Για τη διευκόλυνση των οδηγών απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των φορτηγών αυτοκινήτων στα εθνικά δίκτυα ως εξής:

- Την Παρασκευή 15 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου και από 16:00 έως 21:00 και το Σάββατο 16 Μαρτίου για το ρεύμα εξόδου από 08:00 έως 13:00.

- Την Καθαρά Δευτέρα 18 Μαρτίου για το ρεύμα εισόδου και από 15:00 έως 21:00.

- Την Κυριακή 17 Μαρτίου δεν θα ισχύσουν απαγορεύσεις.

Όσον αφορά τα αστυνομικά μέτρα, όπως ανακοινώθηκε, θα υπάρχει συνεχώς αυξημένη αστυνόμευση, πεζή και εποχούμενη, σε όλους τους χώρους συνάθροισης πολιτών, όπως εμπορικά κέντρα, σταθμούς, αγορές κ.λπ., ενώ ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης θα λαμβάνονται γύρω από τράπεζες, μεγάλα καταστήματα, βενζινάδικα, κ.λπ.

Παράλληλα, ιδιαίτερα μέτρα έχουν προγραμματιστεί σε όλη την επικράτεια, για να αντιμετωπιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το φαινόμενο της παράνομης κατοχής, κατασκευής, διακίνησης, εμπορίας και χρήσης κροτίδων, φωτοβολίδων, βεγγαλικών και άλλων απαγορευμένων πυροτεχνικών ειδών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.