Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο στη Νέα Αλικαρνασσό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στεγάζεται στο κτίριο του πρώην δημαρχείου.

Ένα νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο εγκαινιάσθηκε στη Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού παρουσία του δημάρχου Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα προσφέρονται διάφορα τρόφιμα όπως ρύζι, μακαρόνια, αλεύρι, γάλα, λάδι, ζάχαρη, προϊόντα άρτου, διάφορα αναψυκτικά, χυμοί κ.α. Η διανομή των προϊόντων θα ξεκινήσει με δικαιούχους καταγεγραμμένες οικογένειες της Νέας Αλικαρνασσού που βρίσκονται σε πραγματικά δύσκολη θέση και έχουν ανάγκη από τρόφιμα.

Το νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ηρακλείου στεγάζεται στο κτίριο του πρώην δημαρχείου της Νέας Αλικαρνασσού όπου πραγματοποιήθηκε και η τελετή αγιασμού την οποία παρακολούθησαν ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Σισαμάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Ν. Αλικαρνασσού Παναγιώτης Μουρτζάκης.

Ο δήμαρχος Ηράκλειου με αφορμή το νέο Κοινωνικό Παντοπωλείο σε δηλώσεις του ανέφερε: «Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι ιδιαιτέρως σημαντικές για την κοινωνία ειδικά σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε όλοι. Πολλοί συμπολίτες μας αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις βασικές καθημερινές ανάγκες τους. Αυτά τα βασικά είδη προσφέρει το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όσους πραγματικά τα έχουν ανάγκη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.