Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Λαχανόκηπος από τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου (ΑμεΑ)

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε χώρο που παραχωρήθηκε στο πολιτιστικό και αθλητικό πάρκο «Σταύρος Κώτσης», ξεκίνησε από τις αρχές Ιανουαρίου, μια νέα δραστηριότητα για τα μέλη του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Με την ενθουσιώδη στήριξη και προτροπή του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά και της αρμόδιας Αντιδημάρχου κ. Μουχτούρη, τα μέλη δημιουργούν τον δικό τους λαχανόκηπο και με τα προϊόντα του συμβάλλουν ενεργά στην ενίσχυση του Κοινωνικού Μαγειρείου του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το οποίο σιτίζει καθημερινά απόρους και υπερήλικες πολίτες, που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Η δημιουργία και η φροντίδα του λαχανόκηπου γίνεται με μεγάλο ζήλο και αφοσίωση από τα μέλη με την επιμέλεια, καθοδήγηση και επίβλεψη του Εργοθεραπευτή κ. Χρυσανθακοπούλου και σε συνεργασία με την Διεπιστημονική Ομάδα του Μουσικοκινητικού Εργαστηρίου για ΑμεΑ.

Τα μέλη του εργαστηρίου εργάζονται ανά ομάδες των 3 ατόμων και το πρόγραμμα της δραστηριότητάς τους περιλαμβάνει το θεωρητικό στάδιο (συζήτηση – προετοιμασία), το πρακτικό– κυρίως στάδιο και το τελικό στάδιο (εργασίες καθαριότητας, τακτοποίησης, απολογισμός και συζήτηση).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.