Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Συλλέγουν τρόφιμα για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού Ηρακλείου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η συγκέντρωση γίνεται σήμερα.

Η Ακαδημία των Πολιτών Ηρακλείου καλεί τα μέλη της, αλλά και όλους όσοι το επιθυμούν, να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας-κυρίως είδη πρωινού όπως γάλα, δημητριακά, μπισκότα, μαρμελάδες, κρουασάν κ.α., τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ηρακλείου των Παιδικών Χωριών S.O.S.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει σήμερα στην αίθουσα Ανδρόγεω του δήμου της περιοχής από τις 15:00 μέχρι τις 21:00, κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν οι καθορισμένες κοινωνικές συζητήσεις της Ακαδημίας.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας ξεκίνησε τη λειτουργία του στο Ηράκλειο τον Μάιο του 2012. Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε 262 παιδιά και σε 138 οικογένειες.

Οι υπηρεσίες που παρέχονται δωρεάν στο κέντρο είναι: εκτίμηση – διάγνωση παιδιών και γονέων, συστηματική συμβουλευτική, ψυχολογική υποστήριξη, εκπαιδευτική υποστήριξη, δημιουργική απασχόληση, υλική βοήθεια.

Το επιστημονικό προσωπικό του κέντρου αποτελείται από δύο κοινωνικούς λειτουργούς, έναν ψυχολόγο, μία ειδική παιδαγωγό και έναν γραμματέα.


Πηγή: http://www.prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.