Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μητέρα μαθαίνει το θάνατο του γιου της μέσω Facebook!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Είδε το μήνυμα της αστυνομίας μετά από ένα μήνα.

Ο γιος της Anna Lamb-Creasey, εξαφανίστηκε πριν από περίπου ένα μήνα, χωρίς να αφήσει κάποιο σημάδι ζωής. Η μητέρα του, τον αναζήτησε, παίρνοντας τηλέφωνο σε διάφορες υπηρεσίας όπως νοσοκομεία ή ακόμα και φυλακές.

Ο Rickie Lamb ήταν νεκρός, και ίσως η μητέρα του Anna να το μάθαινε νωρίτερα, αν γνώριζε την ύπαρξη του φακέλου εισερχομένων μηνυμάτων στο Facebook με την ονομασία «Other». Πρόκειται για τον φάκελο όπου έρχονται εισερχόμενα μηνύματα από άτομα ή σελίδες που δεν ανήκουν στη λίστα φίλων σας.

Στο φάκελο αυτό, λοιπόν, υπήρχε ένα μήνυμα από την αστυνομία της πολιτείας Clayton, όπου την ενημέρωναν να τους καλέσει, όμως η Anna Lamb-Creasey δεν είδε αυτό το μήνυμα για περίπου ένα μήνα. Αυτή τη στιγμή η δυστυχής μητέρα είναι έξαλλη με την αστυνομία, που την ενημέρωσε με ένα μήνυμα στο Facebook για ένα τόσο σημαντικό γεγονός.



Η συμπεριφορά των Αρχών κρίνεται απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική. Ο Rickie Lamb σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 24 Ιανουαρίου, με την αστυνομία να υποστηρίζει πως εξάντλησε όλους τους άλλους τρόπους επικοινωνίας με τη μητέρα του, πριν καταφύγει στη λύση του Facebook.



Μάλιστα ακόμα και όταν το μήνυμα βρέθηκε, θεωρήθηκε κακόγουστη φάρσα, καθώς η πολιτική του Facebook με το φάκελο «Other», κάνει αυτά τα μηνύματα να μοιάζουν spam.

Τελικά, η κόρη της Anna Lamb κάλεσε την αστυνομία, για να μάθει πως ο Rickie ήταν νεκρός, με τη μητέρα να δηλώνει πως «μου είπαν πως έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν, όμως δεν είμαι σίγουρη για αυτό. Μπορούν να εντοπίσουν εγκληματίες και δεν κατάφεραν να εντοπίσουν εμένα; Είμαι στη δουλειά μου 13 ολόκληρα χρόνια. Θα μπορούσαν να με βρουν».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.