Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013

Γιατρός σε γιο ασθενή: Τι να το κάνω το κρασί; 400€ παίρνω

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

«Τι να τα κάνω τα κρασιά; Εγώ 400 ευρώ παίρνω». Κάπως έτσι φέρεται πως απάντησε χειρουργός ορθοπεδικός του Νοσοκομείου Κιλκίς στον γιο μιας γυναίκας την οποία χειρούργησε, όταν εκείνος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του για να τον ευχαριστήσει, κρατώντας δύο μπουκάλια κρασί. Το ραντεβού κλείστηκε και ο επίορκος γιατρός συνελήφθη με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς ο 50χρονος χειρουργός της Ορθοπεδικής Κλινικής, με βαθμό διευθυντή, είχε χειρουργήσει δύο μέρες πριν την ηλικιωμένη γυναίκα στον μηρό και, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε ζητήσει χρήματα πριν από την επέμβαση, ούτε είχε έρθει σε κάποια σχετική συνεννόηση με την οικογένεια.

Ο γιος της ασθενούς κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έβαλε στο «φακελάκι» τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Στο ραντεβού του με τον γιατρό, που έγινε στις 6.30 το απόγευμα της Τρίτης, ήταν παρόντες και αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βόρειας Ελλάδας, οι οποίοι επενέβησαν και συνέλαβαν τον 50χρονο.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.