Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση ρούχων στην Κυψέλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ομάδα κατοίκων «Η Κυψέλη μας», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κυψέλης, πήρε την πρωτοβουλία να συγκετνρώσει είδη ιματισμού, ενημερώνοντας σχετικά τους κατοίκους με μία αφισοκόλληση.

«Πραγματικά δεν ξέραμε τι να περιμένουμε, μιας και είναι η πρώτη φορά που το κάναμε» σημειώνουν οι κάτοικοι της Κυψέλης, ωστόσο:

«Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Η ευαισθησία των κατοίκων της Κυψέλης ήταν περισσότερο από συγκινητική. Μέσα σε δύο ώρες συγκεντρώσαμε περίπου πενήντα μεγάλες κούτες με ρούχα κάθε είδους και κάθε ηλικίας.



Οι κυρίες της ομάδος μας, ταξινόμησαν τα ρούχα, τα οποία να σημειώσουμε, ήταν όλα σε αρίστη κατάσταση και καθαρά, ανά κατηγορία, ανδρικά γυναικεία παιδικά, καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Κυψελιώτες, για την ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, στην δύσκολη περίοδο που περνάμε.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αθηναίων και την πρόεδρο του 6ου διαμερίσματος κα Χριστίνα Βασιλείου, για την αποστολή φορτηγού, για την προώθηση των ρούχων.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, με επικεφαλής την κα Σοφία Κώνστα, για όλες τις προσπάθειες τους.



Η κοινωνική αλληλεγγύη, αποτελεί κυρίαρχο μέλημα της ομάδας κατοίκων «Η Κυψέλη μας». Ζητάμε την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμπαράσταση και συμμετοχή».

Περισσότερες φωτογραφίες από την εν λόγω δράση μπορείτε να δείτε στις ιστοσελίδες: http://www.kypseli2012.gr/royxa.html και στο Facebook http://www.facebook.com/Kypseli.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.