Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Φιλανθρωπική συναυλία για τα ανασφάλιστα παιδιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σήμερα Τρίτη στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

Μήνυμα Ζωής και Ελπίδας για τα ανασφάλιστα παιδιά του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» έστειλαν, σήμερα, καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική συναυλία σήμερα Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, στις 8 μ.μ., στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του ΟΑΚΑ.

«Ενώνουμε τις φωνές μας και έμπρακτα στηρίζουμε τα ανασφάλιστα παιδιά», δήλωσε εκ μέρους των καλλιτεχνών κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός, ενώ ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, σημείωσε ότι η «ένωση όλων για να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ελπίδα και το χαμόγελο στα πρόσωπα των παιδιών μας, ανεξαρτήτου χρώματος και εθνικότητας, αποτελεί ηθικό χρέος όλων μας».

Μήνυμα αλληλεγγύης του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, μετέφερε ο γενικός διευθυντής του φιλανθρωπικού οργανισμού «Αποστολή», Κωνσταντίνος Δήμτσας, σημειώνοντας επίσης ότι «σε μια εποχή δοκιμασίας για πολλούς συμπολίτες μας πρέπει να στηρίξουμε αλλήλους και να μην επιτρέψουμε κανείς να στερηθεί το αυτονόητο, δηλαδή το δικαίωμα στο υπέρτατο αγαθό της Ζωής και της Υγείας… πολύ περισσότερο τα παιδιά μας».

Στη συναυλία θα συμμετάσχουν οι εξής καλλιτέχνες:

Γεράσιμος Ανδρέατος, Μελίνα Ασλανίδου, Χάρης Βαρθακούρης, Γλυκερία, Μιχάλης Δημητριάδης, Στέλιος Διονυσίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Αρετή Κετιμέ, Δημήτρης Κόκοτας, Κώστας Μακεδόνας, Ευαγγελία Μουμούρη, Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Σάκης Μπουλάς, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζωή Παπαδοπούλου, Σοφία Παπάζογλου, Θάλεια Προκοπίου, Μαρία Σουλτάτου, Μπάμπης Τσέρτος, Μιχάλης Χατζηγιάννης. Παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός.

Συμμετέχουν, επίσης, η χορωδία του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο «Έμπνευσις», η Λαϊκή Ορχήστρα Ελληνικής Μουσικής «Έμμετρον».

Τη μουσική επιμέλεια έχει ο Μανώλης Γεωργοστάθης.

Στο περιθώριο της συναυλίας θα πραγματοποιηθεί βράβευση των εκπροσώπων των 30 Δήμων της Αττικής, των έξι ενοριών της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Λεοντείου Σχολής με τη συνεργασία των οποίων και χάρη στην ανταπόκριση των πολιτών συγκεντρώθηκαν κατά τους τελευταίους μήνες, χιλιάδες φάρμακα για την ενίσχυση του έργου του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.