Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κονδύλια για τους μετανάστες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ομογενής σκιώδης υπουργός της Βικτώριας στην Αυστραλία, Τζένη Μικάκου, ζητά με παρέμβασή της από τις αυστραλιανές αρχές τη διάθεση κονδυλίων για την παροχή υπηρεσιών σε νεοφερμένους Έλληνες μετανάστες.

Σε επιστολή της η κ. Μικάκου αναφέρει πως έχει αυξηθεί ο αριθμός των Ελλήνων μεταναστών που δέχεται η Αυστραλία, Ελλήνων που έχουν πολιτογραφηθεί Αυστραλοί και επιστρέφουν μετά από πολλά χρόνια παραμονής στην Ελλάδα, αλλά και Ελλήνων φοιτητών.

«Πρόκειται για μορφωμένους, ειδικευμένους νέους ανθρώπους που θα προσφέρουν πολλά στην αυστραλιανή κοινωνία», αναφέρει η πολιτικός σημειώνοντας μάλιστα ότι οργανώσεις όπως η Ελληνική Κοινότητα Μελβούρνης αλλά και η Ελληνοαυστραλιανή Κοινωνική Πρόνοια καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να εξυπηρετήσουν τους νεοφερμένους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πολλές και ιδιαίτερες ανάγκες όπως απασχόλησης, κατοικίας, οικονομικών, νομικών προβλημάτων κ.α.

«Καλώ την αυστραλιανή κυβέρνηση να διαθέσει κονδύλια στην Πρόνοια για να μπορέσει να εξυπηρετήσει πιο αποτελεσματικά τους νεοφερμένους Έλληνες», σημειώνει η κ. Μικάκου.



Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.