Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Παράδοση υγειονομικού αναλώσιμου υλικού στα νοσοκομεία της Κρήτης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Δωρεά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής.

Υγειονομικό αναλώσιμο υλικό, συνολικής αξίας 500.000 δολαρίων, δωρεά της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής και του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Οργανισμού των Ορθοδόξων Χριστιανών Αμερικής (IOCC), παραδίδεται σήμερα στην 7η Υγειονομική Περιφέρεια (ΥΠΕ), προκειμένου να διανεμηθεί σε όλα τα νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας της Κρήτης.

Το φορτίο, το οποίο έφτασε με κοντέινερ στην Αθήνα στις 9 Νοεμβρίου και εκτελωνίστηκε άμεσα, με άδεια των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, εκφορτώθηκε χθες στο Ηράκλειο και φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου.

Η τελετή παράδοσης- παραλαβής της δωρεάς θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Αναπτυξιακού Κέντρου Ηρακλείου, στην Αγία Ειρήνη Χρυσοβαλάντου, αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί.

Στην τελετή έχουν προσκληθεί ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο γγ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Γ. Δεικτάκης, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Στ. Αρναουτάκης και οι διοικητές των νοσοκομείων.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης και ο διοικητής της, Αντ. Γρηγοράκης, με ανακοίνωσή τους, ευχαριστούν θερμά τους δωρητές και όλους όσους συνέβαλαν για να φθάσει η σημαντική αυτή δωρεά στο νησί.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.