Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Ταλαιπωρία από τον ΕΟΠΥΥ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η ταλαιπωρία για τους ασθενείς που ...προσπαθούν να εξυπηρετηθούν από τον ΕΟΠΥΥ συνεχίζεται. Σήμερα αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Σωκράτη Βαρδάκη και το γραμματέα, Στέλιο Βοργιά, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ΕΟΠΥΥ στο Ηράκλειο και διαπίστωσαν ότι η ταλαιπωρία ... «τριπλασιάστηκε», αφού τη δουλειά που έκαναν τρία γκισέ για τα ραντεβού των ασφαλισμένων, πλέον διεκπεραιώνεται από ένα και μοναδικό γκισέ.

Όπως πληροφορήθηκαν οι εκπρόσωποι του ΕΚΗ, η εταιρεία που είναι συμβεβλημένη με τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και έχει στελεχώσει το τμήμα εξυπηρέτησης για τα ραντεβού, αναγκάστηκε να απολύσει τα τρία από τα οκτώ άτομα που εργάζονταν στο τμήμα, καθώς ενημερώθηκαν από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, ότι το έργο τους δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 22 ώρες ανά εβδομάδα, έναντι των 46 ωρών που δούλευαν μέχρι σήμερα.

Σε επικοινωνία που είχαν οι κ.κ. Βαρδάκης και Βοργιάς με τον διευθυντή του ΙΚΑ Ηρακλείου Ν.Ροκαδάκη και το διευθυντή του ΕΟΠΥΥ, Δ.Φραγκουλάκη, πληροφορήθηκαν ότι οι φορείς τοπικά, έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού οι αποφάσεις αυτές λαμβάνονται ... κεντρικά, από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.