Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

"Κινδυνεύει το Μουσικό Σχολείο"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναγνώστης του enikos.gr, από την Θεσσαλονίκη, ζητά την βοήθεια της πολιτείας για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του Μουσικού Σχολείου της Θεσσαλονίκης, το οποίο, όπως αναφέρει, κινδυνεύει να κλείσει.

«Το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης έχει πρόβλημα με τις μετακινήσεις των μαθητών γιατί ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη στον οποίο υπάγεται, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, δεν προκήρυξε διαγωνισμό ανάθεσης για λεωφορεία αλλά αποφάσισε ότι τα παιδιά μπορούν να μετακινηθούν με την αστική συγκοινωνία, πράγμα που είναι για πολλά παιδιά πρακτικά αδύνατο γιατί πολλά απ' αυτά χρειάζονται 3 και 4 αστικά (πέραν του προφανούς κινδύνου για την ασφάλεια τους).

Πάγιο αίτημα μας είναι το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης να υπάγεται απευθείας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γιατί αν και τυπικά ανήκει στον Δήμο Πυλαίας πρακτικά (λόγω της φύσης του-Μουσικό-) εξυπηρετεί μαθητές όλου του νομού Θεσσαλονίκης.

Η γραφειοκρατία εμποδίζει την επίλυση αυτού καθώς και άλλων σοβαρότατων προβλημάτων. Στην πραγματικότητα χωρίς μετακινήσεις με λεωφορεία το Σχολείο θα κλείσει!

Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, γονέας μαθήτριας Γ' Γυμνασίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.