Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Πάτησε τη σκανδάλη από...χαρά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένας Γάλλος κυνηγός έχασε το χέρι του, όταν έπεσε θύμα ενός απίστευτου ατυχήματος. Υπεύθυνο το νεαρό σκυλί του που πίεσε τη σκανδάλη του όπλου, θέλοντας «να κάνει...χαρές στο αφεντικό του», όπως ανακοινώθηκε προ ολίγου από την τοπική χωροφυλακή.

Το θύμα συμμετείχε σε κυνήγι ζαρκαδιού κοντά στο Σαν-Μισέλ-ντε-Ντουμπλ, στη νοτιοδυτική Γαλλία, όταν δύο από τα κυνηγόσκυλά του χίμηξαν κατά του θηράματος. Το τρίτο από τα σκυλιά, που ο ιδιοκτήτης του εκπαίδευε για το κυνήγι, παρέμεινε κοντά του.

Κατόπιν, «όρμησε προς εμέ, θέλοντας να μου κάνει χαρές», διηγείται ο άτυχος κυνηγός στο ραδιοφωνικό δίκτυο France Bleu Perigord. «Ορμώντας όμως, πίεσε με την πατούσα του τη σκανδάλη της καραμπίνας και το όπλο εκπυρσοκρότησε». Βαριά τραυματισμένος στο δεξί χέρι, ο άνδρας μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο του Μπορντό, όπου οι γιατροί δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τον ακρωτηριασμό του μέλους.

Ο κυνηγός διαβεβαίωσε ωστόσο ότι δεν τρέφει κακία για τον πιστό του σύντροφο. «Το σκυλί δεν φταίει σε τίποτε. Είναι αξιαγάπητο! Εγώ έπρεπε να μην αφήσω την ασφάλεια (του όπλου), αυτό είναι όλο», τόνισε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.