Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΣΑμεΑ: Κινητοποίηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών την Πέμπτη 13-9-2012

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ανακοίνωση 10.09.12

Η Ε.Σ.ΑμεΑ. καλεί τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες του να στηρίξουν την κινητοποίηση του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών την Πέμπτη 13 -9 -2012, ώρα 11 και της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών την ίδια ημέρα και ώρα 12 έξω από το Υπουργείο Οικονομικών

Η Ε.Σ.ΑμεΑ. καλεί τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειες τους να δώσουν δυναμικό παρόν στην κινητοποίηση που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Παραπληγικών την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11 το πρωί έξω από το Υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης.

Τα μέλη του ΠΑΣΠΑ θα συναντηθούν μία ώρα μετά στις 12 το μεσημέρι με τα μέλη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών για να διεκδικήσουν από κοινού την προστασία τους από τα νέα επώδυνα μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής.

Ο αγώνας του ΠΑΣΠΑ και της ΕΟΤ είναι κοινός για όλα τα άτομα με αναπηρία και τους χρόνια πάσχοντες οι οποίοι διεκδικούν την προστασία των ήδη πενιχρών εισοδημάτων τους. Ο αγώνας των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους αφορά όλη την ελληνική κοινωνία.

Την Πέμπτη 13 Σεπτέμβρη τα άτομα με αναπηρία, οι χρόνια πάσχοντες και τα μέλη των οικογενειών μας ενωμένοι δηλώνουμε ότι δεν αντέχουμε άλλες περικοπές στα εισοδήματά μας.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ καλεί όλους τους φορείς μέλη της να διεκδικήσουν μαζί με τον ΠΑΣΠΑ και την Ε.Ο.Τ. αξιοπρεπείς συνθήκες ζωής για τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Επιστολή σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 106 KB)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.