Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ζούσαν εις υγείαν των... κορόιδων

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Έπαιρναν επιδόματα ενώ είχαν έσοδα 1.800 ευρώ την εβδομάδα!

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκαν δύο Βρετανοί που δήλωναν άποροι και ζούσαν με την ενίσχυση της πρόνοιας και επιδόματα, είχαν όμως αρκετά χρήματα για να στέλνουν το γιο τους σε ιδιωτικό σχολείο και να αγοράζουν ακριβές ράτσες σκύλων.

Η 38χρονη Gaye Williams υποκρινόταν πως μεγαλώνει μόνη το γιο της λαμβάνοντας σπίτι από την πρόνοια, φοροαπαλλαγές και επιδόματα ενώ ο σύζυγός της Glyn έβγαζε περίπου 1.800 ευρώ την εβδομάδα.

Το ζευγάρι εμφανίστηκε ενώπιον δικαστηρίου την Παρασκευή καθώς ο δικαστής τους είχε δώσει διορία έξι μηνών για να μαζέψουν και να επιστρέψουν μέρος του ποσού που είχαν λάβει παράνομα- το οποίο ξεπερνά τα 15.000 ευρώ, ούτως ώστε να αποφύγουν ποινές φυλάκισης.

Ο 47χρονος Glyn ήταν σε θέση να επιστρέψει ποσό περίπου 3000 ευρώ στο Τμήμα Μισθών και Συντάξεων ενώ η σύζυγός του δεν κατάφερε να εργαστεί από τότε που αποκαλύφθηκε το θέμα και εξακολουθεί να ζει με επιδόματα- αν και μειωμένα.

Το ζευγάρι ζει πλέον χωριστά.

Την εποχή που λάμβαναν χρήματα των Βρετανών φορολογούμενων, η Gaye και ο Glyn ζούσαν μαζί παρότι εκείνη δήλωνε πως η οικογένειά της ήταν μονογονεϊκή. Ο σύζυγός της είχε δύο αυτοκίνητα, ο γιος τους πήγαινε σε ιδιωτικό σχολείο και είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν σκύλο Dogue do Bordeaux που κοστίζει πάνω από 1200 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.