Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

«Αυτοπυροβολήθηκα για να σταματήσω τις παραισθήσεις»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Τα «μαγικά μανιτάρια» κόντεψαν να σκοτώσουν 17χρονο.

Ο Στιβ Τίλμπερι βρέθηκε ένα βήμα πριν το θάνατο επειδή αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι για να σταματήσει τους εφιάλτες που του προκάλεσαν παραισθησιογόνα μανιτάρια.

Ο 17χρονος από τη Φλόριντα, έκανε χρήση των παραισθησιογόνων για πρώτη φορά, μαζί με φίλους του. Στη συνέχεια άρχισε να έχει παράξενα οράματα που τον τρέλαιναν. «Ήταν σαν να ζούσα κάτι εντελώς σουρεαλιστικό. Τίποτα γύρω μου δεν ήταν αληθινό».

Στην προσπάθειά του να γλιτώσει από αυτόν τον εφιάλτη, πήρε μία καραμπίνα, την ακούμπησε στο μέτωπό του και πάτησε τη σκανδάλη!

Ως εκ θαύματος, ο νεαρός όχι μόνο δεν έχασε τη ζωή του, αλλά διατήρησε και τις αισθήσεις του. Μάλιστα, προσπάθησε να καθαρίσει το δωμάτιό του από τα αίματα. Έπειτα, βγήκε αιμόφυρτος στο δρόμο και σταμάτησε έναν διερχόμενο οδηγό, ζητώντας του να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τα σκάγια από το πρόσωπο του νεαρού και του εξήγησαν ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο θάνατο. Τελικά ο Στιβ βγήκε από το νοσοκομείο με έναν επίδεσμο στο κεφάλι και έχοντας υποσχεθεί στους γονείς του να μην ξαναπλησιάσει ποτέ τα μανιτάρια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.