Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Κοπέλα αυτοκτόνησε μέσα σε περιπολικό

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Με το όπλο του αστυνομικού.

Μια 20χρονη γυναίκα από το Μισούρι των ΗΠΑ, η οποία έπασχε από διπολική διαταραχή (μανιοκατάθλιψη), αυτοκτόνησε με σε ένα περιπολικό , πυροβολώντας τον εαυτό της στο κεφάλι με το όπλο του αστυνομικού που την συνόδευε.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης, όταν η 20χρονη Stephanie Hicks βγήκε από το σπίτι της και κατευθυνόταν προς το νοσοκομείο Christian Northeast, το οποίο απείχε 15 περίπου χιλιόμετρα μακριά από την οικία της.

Ενώ βρισκόταν πάνω στη γέφυρα Clark, πάνω από τον ποταμό Μισισιπή, την εντόπισε ένας αστυνομικός και την ρώτησε εάν μπορούσε να την βοηθήσει. Η 20χρονη του είπε πως ήθελε να πάει στο νοσοκομείο και κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού, επειδή στα πίσω καθίσματα κάθονται μόνο οι κρατούμενοι.

Αν και δεν συνηθίζεται οι αστυνομικοί να προσφέρουν «κούρσες» στους πολίτες, ο συγκεκριμένος αστυνομικός ζήτησε την άδεια από τον διοικητή του και την πήρε.

Λίγα λεπτά αργότερα, η κοπέλα άρπαξε το όπλο του αστυνομικού και πυροβολήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη στο κεφάλι. Έκθαμβος ο αστυνομικός, μετέφερε αμέσως την 20χρονη στο νοσοκομείο Barnes-Jewish Hospital, όπου υπέκυψε στα τραύματα της.

Ο αστυνομικός που συνόδευε την Hicks εργάζεται τα τελευταία 13 χρόνια στο αστυνομικό τμήμα του Άλτον. Του αφαιρέθηκε το σήμα εν αναμονή της έρευνας και ο διοικητής δηλώνει σίγουρος για την αθωότητα του.

Ωστόσο, οι συγγενείς του θύματος εκφράζουν την οργή τους προς την αστυνομία, διερωτούμενοι πως γίνεται μια μικρόσωμη κοπέλα με ύψος 1.52 να αρπάξει το όπλο ενός αστυνομικού και να αυτοκτονήσει μέσα στο περιπολικό.

«Είμαι πολύ θυμωμένη. Είναι απαράδεκτο αυτό που συνέβη», δηλώνει η μητέρα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.