Ένας, ανάπηρος, Σκωτσέζος επιχειρηματίας σχεδίασε πριν από τέσσερα χρόνια μια επαναστατική αναπηρική καρέκλα. Ο ίδιος τονίζει ότι έχει δώσει πολλά χρήματα και έχει σπαταλήσει πολύ χρόνο μέχρι να φτιάξει την τέλεια αναπηρική καρέκλα.
Το Blog των AμεA (Ατόμων με Αναπηρία) - Αναπηρία - Δικαιώματα, Παροχές, Ενημέρωση και Πληροφορίες για τα Άτομα με Αναπηρία... και όχι μόνο. Ανάπηροι αλλά ίσοι - Disabled but Equal
Τρίτη 24 Ιουλίου 2012
Η τέλεια αναπηρική καρέκλα
Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Ετικέτες
αμεα,
άρθρα,
Γενικά θέματα,
προσβασιμότητα



Τα σχόλια που καταχωρείτε στη φόρμα σχολιασμού περνάνε πρώτα από έγκριση από τους διαχειριστές και μετά δημοσιεύονται.Παρακαλούμε τα σχόλια, να ακολουθούν τους εξής κανόνες: α) να είναι σχετικά με την ανάρτηση ή το θέμα και β) να μην γίνονται με τη χρήση greeklish ή άλλων ξένων γλωσσών. Έτσι μπορεί μια πιθανή απορία κάποιου όταν λύνεται, να απαντά ταυτόχρονα και σε μελλοντική ερώτηση άλλου. Σε περίπτωση παραβίασης των κανόνων, τα σχόλια θα απομακρύνονται ή θα διαγράφονται (ειδικά αν είναι διαφημίσεις) και δεν θα δίνεται απάντηση στο σχόλιο ή στο ερώτημα. Όσα χρειάζεται, θα απαντώνται άμεσα. Αν δεν βρίσκετε το κατάλληλο θέμα, τότε πατήστε εδώ για να στείλετε email από τις φόρμες σχολιασμού. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.