Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Σημαδεμένη για πάντα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Η πλαστική στήθους της κατέστρεψε τη ζωή.

Η 34χρονη Άντρεα Σκοτ δεν φανταζόταν τον εφιάλτη που θα ζούσε μετά την πλαστική επέμβαση στήθους που έκανε. Τα λάθη του χειρουργού της στοίχισαν όχι μόνο την υγεία της, αλλά ακόμη και την επιχειρηματική της καριέρα.

Η Άντρεα είχε υποβληθεί για πρώτη φορά σε αυξητική στήθους το 2005. Λίγα χρόνια αργότερα έκανε πλαστική επέμβαση στην κοιλιά, με αποτέλεσμα το στήθος της να χάσει το σχήμα του. Έτσι οδηγήθηκε και πάλι στο χειρουργείο, με σκοπό να διορθώσει τη ζημιά.

Πλην όμως, δεν πήγαν όλα κατ' ευχήν. Λίγες ημέρες μετά την επέμβαση, η Άντρεα διαπίστωσε με τρόμο ότι τα ράμματα είχαν ανοίξει και τα ενθέματα της σιλικόνης εξείχαν από το στήθος της!

Από τότε έχουν περάσει 18 μήνες και η επιχειρηματίας από τη Βρετανία έχει υποβληθεί σε αλλεπάλληλες επεμβάσεις αποκατάστασης. Η κατάστασή της έχει καταστρέψει τη σχέση της με το σύντροφό της, αλλά και την επαγγελματική της ζωή, καθώς της είναι αδύνατο να συγκεντρωθεί στη δουλειά της και είναι αναγκασμένη να λείπει συχνά, λόγω των επεμβάσεων στις οποίες υποβάλλεται.

Τώρα πια, η υπόθεσή της παίρνει το δρόμο της δικαιοσύνης, καθώς η γυναίκα κινείται νομικά εναντίον του γιατρού, στον οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για το φρικτό αποτέλεσμα της επέμβασης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δρ. Ν. Ντούτα δεν είχε καν την άδεια για την πραγματοποίηση μιας τέτοιας επέμβασης και έκανε πολλά λάθη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.