Πέμπτη, 10 Μαΐου 2012

Η ενημέρωση των αναπήρων θα πρέπει να είναι δωρεάν;

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μου το 'παν μερικοί φίλοι και δεν το πίστευα. Να πληρώνεις για να ενημερώνεσαι από το διαδίκτυο;
Εκκολαπτόμενο site ενημέρωσης των αμεα (ο θεός να το κάνει) αποφάσισε πως πρέπει να το πληρώνουν όσοι θέλουν να ενημερώνονται μέσω αυτού. Τι είναι σου λέει μερικά ευρώ για έναν αμεα, ή για ένα του συγγενικό πρόσωπο, για να λαμβάνει την "ενημέρωση" που του παρέχουν. Μια "ενημέρωση" επιπέδου των αναδημοσιεύσεων (που ούτε καν πραγματική πηγή επαλήθευσης των όσων γράφονται) που άλλωστε ελεύθερα βρίσκεις στο διαδίκτυο. Δημοσιεύσεις που χιλιάδες site και blog κάνουν ανά το κόσμο δωρεάν και χωρίς ούτε ένα cent του ευρώ.

Όλα αυτά από ένα site που υποτίθεται παρέχει έργο σε μια ευπαθή κοινωνική ομάδα. Ένα site που θέλει να αυτοαποκαλείται ως το "the best portal for amea" ή στα ελληνικά "η καλύτερη διαδικτυακή πύλη για τους αμεα". Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να θεωρούμε μια σελίδα την καλύτερη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης σου, όταν ταυτόχρονα αυτή η σελίδα είναι αυτή που σε εκμεταλλεύεται ζητώντας σου χρήματα για κάτι που υπάρχει τριγύρω δωρεάν. Γιατί αν αυτό δεν είναι εκμετάλλευση τι είναι;

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα:
Η ενημέρωση των αναπήρων θα πρέπει να είναι δωρεάν;
Γιατί όπως φαίνεται για μερικούς δεν είναι. Τι άλλο θα δούμε... μετά το δις εξαμαρτείν που είχε κάνει... είδαμε αυτό να δούμε και το επόμενο.

Νότης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.