Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Έκθεση λακωνικών προϊόντων στο Σύνταγμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Ανοίγει τις πύλες του στο Σύνταγμα μέχρι τις 13 Μαΐου.

Σήμερα Πέμπτη, ανοίγει τις πύλες της η 5η έκθεση Λακωνικών προϊόντων, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μετρό, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία θα διαρκέσει ως την προσεχή Κυριακή 13 Μαΐου.

Κόντρα στο δυσμενές οικονομικό περιβάλλον και στην αρνητική ψυχολογία που διαμορφώνεται από την οικονομική κρίση, αρκετοί Λάκωνες παραγωγοί εκθέτουν βιολογικά και παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Λακωνίας και καλούν το αθηναϊκό κοινό να τα γευτεί και να γνωρίσει την άριστη κι εξαιρετική ποιότητά τους.

Οι επισκέπτες της έκθεσης που έχει πια καθιερωθεί σε θεσμό, θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να προμηθευτούν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, μέλι, παραδοσιακά ζυμαρικά και γλυκίσματα, παξιμάδια, χωριάτικο λουκάνικο και σύγκλινο, καπνιστή πέστροφα και σολομό, και πολλά άλλα εκλεκτά Λακωνικά προϊόντα από τα περίπτερα των εκθετών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Γιορτή Ελιάς και Λαδιού», με συνδιοργανωτές την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, τους δήμους Σπάρτης, Ανατολικής Μάνης, Ευρώτα και Μονεμβασίας, το Επιμελητήριο Λακωνίας και την Ένωση Ξενοδοχείων Λακωνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.