Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Εξοπλισμός για 13 Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Ενέκρινε τελικά το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Τρικκαίων, την απόφασης ένταξης της πράξης «Προμήθεια Εξοπλισμού Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Σ.Μ.Ε.Α.Ε) για ΑΜΕΑ Δήμου Τρικκαίων» στο Ε.Π. «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος». Επίσης στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε και η έγκριση διενέργειας Διεθνούς Ανοικτού Διαγωνισμού.

Η Πράξη αφορά την προμήθεια εξοπλισμού για τα 13 συνολικά Ειδικά Σχολεία και Τμήματα Ένταξης του Δήμου Τρικκαίων. Συγκεκριμένα θα εξοπλιστούν τα παραπάνω σχολεία με εξοπλισμό ειδικών τεχνικών προδιαγραφών και παιδαγωγικό υλικό τα οποία έχουν εγκριθεί από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.
Τα υπό προμήθεια είδη είναι Υπολογιστές –συσκευές ήχου και εικόνας, διαδραστικοί πίνακες, έπιπλα, εξοπλισμός φυσιοθεραπείας, εξοπλισμός γυμναστικής, αθλοπαιδιών και ψυχοκινητική αγωγή, εξοπλισμός εργαστηρίων αυτόνομης διαβίωσης, εξοπλισμός εργαστηρίων κηπουρικής, εξοπλισμός εργαστηρίων κηροπλαστικής, ειδικός εξοπλισμός για παιδιά με κινητικά προβλήματα, ειδικός εξοπλισμός για προβλήματα όρασης και τέλος λοιπός εξοπλισμός (για παιδικές χαρές, παραϊατρικά κλπ). Η χρονική διάρκεια υλοποίησης της πράξης είναι 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον Ανάδοχο.

Διαγωνισμός
Ο Δήμος Τρικκαίων ως Δικαιούχος του έργου θα προκηρύξει ανοικτό δημόσιο διεθνή διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή σε ευρώ, προϋπολογισμού δαπάνης 262.381,14 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις. Η πρόταση κρίθηκε επιλέξιμη και με την Απόφαση της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Περιφέρειας Θεσσαλίας, η συγκεκριμένη Πράξη εντάχθηκε στον Άξονα Προτεραιότητας «04-Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Θεσσαλίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος». Η συνολική Δημόσια Δαπάνη της πράξης είναι 262.381,14 € συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Το παραπάνω ποσό είναι επιλέξιμη δημόσια δαπάνη από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Θεσσαλία-Στερεά Ελλάδα-Ήπειρος» ενώ η Πράξη συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.