Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

"Αδικαιολόγητο λάθος να τεθεί σε εφεδρεία ο Σύλλογος Αγάπη"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Να επανεξετάσει την απόφαση ένταξης του Συλλόγου «Αγάπη» σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας, καλεί η βουλευτής Ρεθύμνου Όλγα Κεφαλογιάννη την κυβέρνηση, εκφράζοντας τη στήριξή της στα μέλη του συλλόγου για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Στη δήλωσή της αναφέρει:
«Με έκπληξη και απορία διαπιστώσαμε, ότι ανάμεσα στους φορείς, που τίθενται υπό καθεστώς εφεδρείας από την Κυβέρνηση, είναι και ο «Σύλλογος Αγάπη».
Η συγκεκριμένη απόφαση πρέπει να επανεξεταστεί καθώς ο «Σύλλογος Αγάπη» αποτελεί ιδιωτικό σωματείο και οι εργαζόμενοι του δεν πληρώνονται από το δημόσιο.
Πώς είναι δυνατόν να τίθεται σε εφεδρεία ένας ιδιωτικός σύλλογος;
Προφανώς υπάρχει λάθος. Αδικαιολόγητο λάθος και καλούμε την Κυβέρνηση άμεσα να επανεξετάσει τη σχετική απόφασή της, αιτιολογώντας επαρκώς το λάθος της που αναστάτωσε τους Ρεθεμνιώτες.
Με την ευκαιρία εκφράζουμε για ακόμα μία φορά τη στήριξή μας και την αμέριστη συμπαράστασή μας στα μέλη του «Συλλόγου Αγάπη», το έργο των οποίων δεν μπορεί και δεν θα τεθεί ποτέ σε οποιασδήποτε έννοιας «εφεδρεία».
Το ενδεχόμενο κάποιας ισχνής κρατικής χρηματοδότησης δεν ήταν ποτέ ο λόγος που λειτούργησε ο σύλλογος αυτός, ο οποίος ιδρύθηκε, υπάρχει και θα υπάρχει λόγω της ουσιαστικής συμπαράστασης της Ρεθεμνιώτικης Κοινωνίας στα άτομα με αναπηρία και στους συμπολίτες μας που χρειάζονται τη στήριξη μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.