Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Νοσοκόμα, έκλεψε ανάπηρη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Γυναίκα με σοβαρή αναπηρία συνέλαβε την νοσοκόμα της να κλέβει χρήματα από την τσάντα της. Είχε τοποθετήσει κάμερα, καθώς υπήρξε θύμα και στο παρελθόν!

Μια γυναίκα από το Bristol με σοβαρή αναπηρία έπιασε την νοσοκόμα της να κλέβει χρήματα από την τσάντα της με την βοήθεια κρυμμένης κάμερας.

Η ηλικιωμένη Lorraine Andrews, που είναι προσηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι, σκέφτηκε την ιδέα της κάμερας τον Μάρτιο, όταν συνειδητοποίησε ότι έλειπαν λεφτά από το πορτοφόλι της.

Η κάμερα έδειξε το πρόσωπο της Amanda Parker, 26 από το Bristol ως υπεύθυνη της κλοπής. Η έγκυος νοσοκόμα που εργαζόταν στον κέντρο φροντίδας Freedom, πήρε χρήματα από την κυρία Andrews τέσσερις φορές.



"Έστησε την κάμερα στο καθιστικό και η Parker φαίνεται στην CCTV να ψάχνει συρτάρια, ανάμεσα σε χαρτιά και να παίρνει χρήματα από το πορτοφόλι της. Ογδόντα λίρες αφαιρέθηκαν από το θύμα την στιγμή που μιλάμε" δήλωσε η εισαγγελέας Laura Opie

Για να δικαιολογηθεί η νοσοκόμα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της, ότι λογω της βαριάς της εγκυμοσύνης, δυσκολευόταν να τα βγάλει πέρα ύστερα και από την μείωση του ωραρίου της.

Δεν ήταν η πρώτη φορά

Ωστόσο η Andrews είχε ζήσει παρόμοιο περιστατικό και με προηγούμενη νοσοκόμα την 49χρονη Jane Hoy. Η τελευταία αφαίρεσε χρήματα από την τσάντα της τον Νοέμβριο του 2009.

"Πρέπει να είμαι είτε το πιο άτυχο άτομο στην Αγγλία ή κάτι τέτοιο πρέπει να είναι διαδεδομένο" δήλωσε το θύμα που νιώθει τρομοκρατημένο, αφού οι κοπέλες εργάζονταν για την ασφάλειά της και υποτίθεται ότι έπρεπε να τη φροντίζουν.

Το δικαστήριο Βρήκε την Parker ένοχη για κλοπή και ακόμη κατηγορίες απαγγέλθηκαν για ευχαριστήριες κάρτες που είχαν περιέλθει στην κατοχή της από άλλο θύμα.

Η νοσοκόμα, επίσης, αναγκάστηκε να πληρώσει 100 λίρες ως αποζημίωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.