Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Οι καταγγελίες για βιασμό ΑμΕΑ στους Μεταξάδες δεν επιβεβαιώθηκαν

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.


Απάντηση στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Θράκη» δημοσιοποιήθηκε χθες από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Περιφέρειας, σχετικά με καταγγελίες που δημοσιεύθηκαν περί βιασμού ατόμου με ειδικές ανάγκες.

Το δημοσίευμα με τίτλο «Μέθυσαν και βίασαν άτομο με ειδικές ανάγκες» αναφέρεται σε ανώνυμη καταγγελία σύμφωνα με την οποία σε κακόφημο μπαρ των Μεταξάδων ο νεαρός που φέρεται ως θύμα, υπέστη βιασμό από θαμώνες, αφού πρώτα τον είχαν μεθύσει και μάλιστα η πράξη φέρεται ότι βιντεοσκοπήθηκε κιόλας!

Αναφέρεται επίσης ότι λόγω της κακής ψυχολογικής του κατάστασης μετά το περιστατικό, νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική της Αλεξανδρούπολης. Η καταγγελία απευθυνόταν κυρίως προς την Εισαγγελία της Ορεστιάδας και το δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι περιείχε και ονόματα υπευθύνων.

Η απάντηση της αστυνομίας


Το δελτίο Τύπου που εκδόθηκε ως απάντηση από την πλευρά της αστυνομίας για το παραπάνω δημοσίευμα αναφέρει:

«Ανακοινώνεται ότι, η Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, έχει ήδη διερευνήσει τα καταγγελλόμενα από τα τέλη του μηνός Ιουλίου του τρέχοντος έτους.

Από την διερεύνηση των καταγγελλομένων δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αξιοποίνων πράξεων και το προανακριτικό υλικό (Ιατροδικαστική Έκθεση κλπ) υπεβλήθη στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.