Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Δείτε τον κόσμο γύρω σας να γίνεται καλύτερος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.



Καταθέστε τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.
H Cosmote, με τη νέα της ενέργεια «O κόσμος μας, εσύ» δίνει στον καθένα τη μοναδική δυνατότητα να δει την ιδέα του για έναν καλύτερο κόσμο, να γίνεται πραγματικότητα.

Ξεκινώντας από σήμερα, όλοι μπορούν να συμμετέχουν στην προσπάθεια να βελτιώσουμε κομμάτια του κόσμου μας.

Το πρώτο βήμα είναι η είσοδος στη σελίδα της Cosmote στο facebook www.facebook.com/cosmote ή στο blog της ενέργειας www.okosmosmasesy.gr
.



Εκεί ο καθένας μπορεί να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής και να εκφράσει την επιθυμία που θα ήθελε να πραγματοποιηθεί, προκειμένου να δει τον κόσμο γύρω του να γίνεται καλύτερος.

Όλες οι ιδέες και οι προτάσεις θα αξιολογούνται και κάποιες από αυτές θα επιλεγούν και θα υλοποιηθούν με την ενεργή συμμετοχή του εμπνευστή της ιδέας, τη βοήθεια της Cosmote, αλλά και τη συνεργασία άλλων συμμετεχόντων που έχουν δηλώσει αντίστοιχα ενδιαφέροντα.


Μέσα από αυτήν την ενέργεια, η Cosmote κάνει πράξη την υπόσχεση ότι ο κάθε πελάτης ξεχωριστά είναι στο επίκεντρο, και ο κόσμος του αποτελεί πηγή έμπνευσης για την εταιρεία.

Το τηλεοπτικό σποτ που καλεί το κοινό να συμμετέχει στην ενέργεια, κάνει πρεμιέρα σήμερα και είναι προσβάσιμο στο www.facebook.com/cosmote αλλά και στo www.okosmosmasesy.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.