Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κατάθεση πρότασης για συμμετοχή σε πρόγραμμα «Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού» από το Σύλλογο βηματίΖΩ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» στο πλαίσιο της πρόσκλησης 36 του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», προτίθεται να καταθέσει πρόταση ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ».

Η πρόσκληση αφορά Σωματεία, Ιδρύματα, Εταιρείες Αστικού Δικαίου, Συνδικαλιστικές Ενώσεις και Επαγγελματικές οργανώσεις με την προϋπόθεση ότι διαθέτουν επιβεβαίωση διαχειριστικής επάρκειας τύπου Γ.

Ο Σύλλογος είναι πιστοποιημένος ήδη από το 2010 ως επαρκής για τη διαχείριση ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου 1429:2008 του ΕΛΟΤ και ελέγχεται κατά διαστήματα από την εταιρεία Bureau Veritas.

Ήδη έχει γίνει ο πρώτος σχεδιασμός της προτεινόμενης πράξης προκειμένου να βελτιωθούν οι υπηρεσίες που παρέχονται στα άτομα με αναπηρία από το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, στο οποίο ο Σύλλογος είναι εταίρος. Τμήματα δημιουργικής απασχόλησης, υγιεινής, ειδικής θεραπευτικής αγωγής, εργασιοθεραπείας καθώς και άλλες υποστηρικτικές ενέργειες έχουν ενταχθεί στο σχεδιασμό προκειμένου το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης να προσφέρει βελτιωμένες υπηρεσίες. Για το σκοπό αυτό, προτίθεται να διεκδικήσει 40 περίπου θέσεις, για δύο διαδοχικά πεντάμηνα, από τις 500 οι οποίες αναλογούν στο Νομό Κιλκίς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.