Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης προχώρησε σε ανακατανομή αξιωμάτων, μετά την τελευταία τροποποίηση του καταστατικού της εταιρείας.

Οι κύριες αλλαγές που επέρχονται με βάση το νέο καταστατικό, το οποίο αποτέλεσε πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» και στην οποία ανταποκρίθηκαν άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και η ΤΕΔΚ, έχουν ως εξής:

α) την προεδρεία του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης μπορεί να αναλάβει οποιοσδήποτε από τους εταίρους που συμμετέχουν σε αυτό, μετά από την πραγματοποίηση σχετικής ψηφοφορίας.
β) ιδρύεται θέση Οικονομικού Διαχειριστή, η οποία πληρώνεται από τον εκάστοτε εκπρόσωπο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
γ) η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς υποχρεώνεται στην καταβολή ετήσιας εισφοράς (σύμφωνα με το εδ. 2, παρ.3, άρθρ 196 του ν. 3852/2010 «Καλλικράτης») προς το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης, μέσω του τακτικού της προϋπολογισμού και με τη χρήση συγκεκριμένου κωδικού.

Κατόπιν όλων αυτών, η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:
α) Πρόεδρος: Ευθυμία Καράμπαγλη- Γεωργιάδου, εκπρόσωπος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ»
β) Οικονομικός Διαχειριστής: Δήμητριος Βουλγαράκης, εκπρόσωπος Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
γ) Μέλος: Εμμανουήλ Λαζαρίδης, εκπρόσωπος Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινότητας Κιλκίς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.