Τρίτη 17 Μαΐου 2011

«Οι γυναίκες είναι εθισμένες στο πορνό»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Πλέον οι «ιδιωτικές προβολές» ταινιών ερωτικού περιεχομένου δεν αφορούν μόνο τους άνδρες. Το Internet έχει βοηθήσει τις γυναίκες να βλέπουν ολοένα και συχνότερα ερωτικές ταινίες, χωρίς να χρειάζεται να νιώθουν άβολα όταν επισκέπτονται τα βίντεο κλαμπ ή τα περίπτερα στα οποία διατίθενται αυτές.
Δεκάδες έρευνες αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες έχουν εντρυφήσει στα ροζ βίντεο και τα αποζητούν στον ίδιο βαθμό όσο και οι άνδρες.
«Το στίγμα ελαχιστοποιείται, γιατί οι ερωτικές ταινίες πλέον παρέχονται στην οθόνη του υπολογιστή» εξηγεί η ψυχοθεραπεύτρια Ανίτα Σμιθ στο wstp.com. 


Όμως, τι νιώθουν οι γυναίκες, όταν η ταινία τελειώσει; 


«Συνήθως ενοχές» απαντά ο Τζέισον Ντιν, υπεύθυνος του Κέντρου Απεξάρτησης από την Πορνογραφία στη Μεγάλη Βρετανία.


Ο ίδιος αναφέρει ότι 1 στις 3 ανθρώπους που απευθύνονται στο Κέντρο για αποτοξίνωση είναι γυναίκες.


«Δύο χρόνια πριν, μας επισκέφθηκε η πρώτη γυναίκα και μας ζήτησε βοήθεια» λέει ο Ντιν και προσθέτει: «Τότε μου έκανε εντύπωση. Τώρα, πλέον είναι καθημερινό φαινόμενο».


Αξιοπρόσεκτη είναι η πρωτοβουλία της Κρίσταλ Ρενόντ, μιας 26χρονης που από τα 14 της χρόνια βλέπει πορνό και έφθασε στο σημείο να απομονωθεί από φίλους και οικογένεια.


Σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC, η Κρίσταλ παραδέχεται ότι οι ερωτικές σκηνές τής είχαν γίνει καθημερινότητα.


«Η πορνογραφία είναι οικονομική, προσβάσιμη και κυρίως ανώνυμη. Αυτό μπορεί να γίνει υποκατάστατο μιας ερωτικής επαφής» λέει η Κρίσταλ, η οποία έγραψε μάλιστα και βιβλίο για τον εθισμό της.





Πηγή: http://www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.