Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Χρόνια αλλεργία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα το 20% του πληθυσμού πάσχει από χρόνια αλλεργία. Η αλλεργία είναι αυτοάνοσο νόσημα που σχετίζεται άμεσα με την απορυθμισμένη λειτουργία του ανοσιακού συστήματος.

Εμφανίζεται σε άλλους ως αλλεργική ρινίτιδα με καταρροή σε μύτη και μάτια και συνεχή φταρνίσματα, σε άλλους ως δυσκολία στην αναπνοή, δύσπνοια κ.λπ. και σε άλλους με ξηρότητα, κνησμό και ατοπίες (έκζεμα) στο δέρμα.

Ολες οι περιπτώσεις είναι μόνιμες και ταλαιπωρούν τα αλλεργικά άτομα όλο το χρόνο.

Το ανοσιακό σύστημα στα αλλεργικά άτομα δεν λειτουργεί σωστά, είναι απορυθμισμένο. Η ρύθμιση του ανοσιακού συστήματος μέχρι σήμερα δεν έχει καταστεί δυνατή με τα υπάρχοντα φάρμακα.

Στην περίπτωση της αλλεργίας τα φονικά κύτταρα (Natural Killers) του ανοσιακού συστήματος είναι για διάφορους λόγους ανίκανα να καταστρέψουν παντός είδους αλλεργιογόνα που εισέρχονται στον οργανισμό μας, κυρίως από τη μύτη μας. Αυτή η ανικανότητα των φυσικών φονικών κυττάρων του ανοσιακού μας συστήματος λέγεται απορύθμιση.

Η λέξη-κλειδί στη θεραπεία των αλλεργιών είναι ρύθμιση του ανοσιακού και όχι καταστολή του στην οποία συνήθως καταφεύγουμε με ανοσοκατασταλτικά φάρμακα π.χ. κορτιζόνη.

Μόνο η φύση θα μπορούσε να βοηθήσει τον οργανισμό να αυτορυθμίσει το ανοσιακό του σύστημα.

Ενα σπάνιο είδος κωνοφόρων παράγει από τον καρπό του τη β-σιτοστερόλη και τον γλυκοζίτη της, τη β-σιτοστερολίνη.

Η αναλογία 20 προς 1 είναι ακριβώς ίδια με αυτή που οι συγκεκριμένες ουσίες βρίσκονται στον οργανισμό μας αλλά δυστυχώς σε ανεπάρκεια.

Η αναπλήρωση της β-σιτοστερόλης και του γλυκοζίτη της, της β-σιτοστερολίνης, βοηθάει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της αλλεργίας μέχρι και 80% ενισχύοντας τη δράση των φονικών κυττάρων του ανοσιακού μας συστήματος (Natural Killers). Το μοναδικό αυτό πατενταρισμένο φυσικό προϊόν κυκλοφορεί διεθνώς και στην Ελλάδα σε κάψουλες και μασώμενες καραμέλες για παιδιά.

Κλινική και εργαστηριακή μελέτη στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έδωσε πολύ καλά αποτελέσματα και προστέθηκε στη μεγάλη βιβλιογραφία με δημοσιευμένες σε διεθνή περιοδικά μελέτες.

Συμπεράσματα

Τα ευρήματα της μελέτης δείχνουν σημαντική βελτίωση της κλινικής εικόνας της πορείας και των εργαστηριακών παραμέτρων των παιδιών.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τη διαπίστωση ότι το σκεύασμα έγινε καλά αποδεκτό, χωρίς την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών, το καθιστά μοναδικό φυσικό ανοσορυθμιστικό στη χρόνια αλλεργία και τα συμπτώματά της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.