Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

«Πετάμε χαρταετό, πετάμε το τσιγάρο»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τριήμερο δράσεων κατά του καπνίσματος από το υπουργείο Υγείας

Το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης των πολιτών για τις βλαπτικές συνέπειες του καπνίσματος διοργανώνει τριήμερο δράσεων, με αφορμή την Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα. 

Σε επιλεγμένα σημεία, ειδικές ομάδες θα διανείμουν σχετικά φυλλάδια, ενώ σε μπλουζάκια, καπέλα, μπρελόκ και χαρταετούς, που επίσης θα προσφέρονται, θα είναι τυπωμένο το λογότυπο της εκστρατείας: «Σήμερα πετάμε χαρταετό, πετάμε και το τσιγάρο».

Παραθέτουμε την ακριβή ημέρα, Τα σημεία στα οποία θα αναπτυχθούν οι προγραμματισμένες δράσεις τις ημέρες και τις ακριβείς ώρες είναι τα εξής:

• Παρασκευή 04.03.2011: από 14.00 έως 19.00 σταθμός ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, όπως και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης.

• Σάββατο 05.03.2011: από 06.00 έως 10.00, λιμάνι Πειραιά (απόπλους για Πάρο, Νάξο και Κυκλάδες). Από 06.00 έως 10.00, σταθμός ΚΤΕΛ Λιοσίων και Κηφισού, όπως και στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λαρίσης.

• Καθαρά Δευτέρα, 07.03.2011: από 10.00 έως 15.00 στο Λόφο Φιλοπάππου, στις παραλίες Τροκαντερό (Π. Φαλήρου), Βάρκιζας, Πόρτο Ράφτη, Αυλάκι και στο Λόφο Πανί, στον Άλιμο.

Στους τόπους δράσεις θα βρεθούν ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, καθώς επίσης και στελέχη του υπουργείου.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.