Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Πέρασε με απίστευτο συνδυασμό αποτελεσμάτων η Εθνική βόλεϊ!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τρομερά πράγματα στο βόλεϊ. Η Εθνική Ελλάδος παρότι ηττήθηκε χθες με 3-0 από το Κατάρ και όλα έδειχναν ότι αποκλείστηκε, προκρίθηκε στο final-4 χάρις σε έναν απίστευτο συνδυασμό αποτελεσμάτων.


Πέρασε με απίστευτο συνδυασμό αποτελεσμάτων η Εθνική βόλεϊ!

Μπορεί χθες το βράδυ η Εθνική Ανδρών να γνώρισε την πρώτη της ήττα στο World League 2016 και για λίγες ώρες να έμπλεξε σε περιπέτειες, ωστόσο τα υπόλοιπα αποτελέσματα μας έδωσαν πρόωρα το εισιτήριο για την συμμετοχή μας στο Final 4 της διοργάνωσης.

Η αρχή έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής με την ήττα του Μαυροβουνίου στο τάι μπρέικ από την Τυνησία (αν και προηγήθηκε με 2-0), έτσι ακόμη κι αν κερδίσει το Μεξικό σήμερα το βράδυ με 3-0 και εμείς ηττηθούμε με 3-0 θα έχει χειρότερο συντελεστή σετ (16-11 αυτοί, 12-8 εμείς).

Νωρίς το πρωί τέθηκε νοκ άουτ ένας ακόμη αντίπαλος καθώς ακολούθησε η ήττα της Ισπανίας από την Γερμανία με τους Ίβηρες να υποβιβάζονται την επόμενη χρονιά στο European League.

Το τελευταίο αποτέλεσμα που ζητούσε η Εθνική ομάδα ήταν είτε η ήττα της Ταϊπέι από το Καζακστάν είτε το να χάσει τουλάχιστον ένα σετ προκειμένου να είμαστε καλύτεροι στην ισοβαθμία. Κάτι που έγινε καθώς επικράτησε με 3-1 κι έτσι η Ασιατική ομάδα έχει ρεκόρ 4-2 νίκες, 12 βαθμούς αλλά έχει 13-9 σετ.

Αυτό που απομένει λοιπόν το βράδυ είναι το ποια θέση θα πάρει η Εθνική μας ομάδα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και με ποιον αντίπαλο θα αγωνιστεί στον ημιτελικό.

Αν κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 την Σλοβενία τότε θα βρούμε και πάλι τους Σλοβένους στο δρόμο μας την ερχόμενη Παρασκευή στην Φρανκφούρτη καθώς θα είμαστε πρώτοι (στο 3-0 η πρωτιά θα κριθεί στη διαφορά των πόντων) ή δεύτεροι και η 4η ομάδα (λογικά η Βενεζουέλα εκτός κι αν ηττηθεί από την Τυνησία και έτσι βρεθεί στο Final 4 μία εκ των Ταϊπέι, Μαυροβούνιο).

Σε περίπτωση ήττας με καθαρό σκορ και νίκης της Βενεζουέλας, τότε η Εθνική μας θα πάρει την 3η θέση και θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό την οικοδέσποινα Γερμανία (οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Φρανκφούρτη).

Έτσι λοιπόν ο σημερινός αγώνας (21:00) με την Σλοβενία αποκτά πανηγυρικό χαρακτήρα και ο κόσμος έχει έναν ακόμη λόγο για να βρεθεί στο Αλεξάνδρειο προκειμένου να χειροκροτήσει τον Σωτήρη Δρίκο και τους παίκτες του για την πρόκριση τους στο Final 4.


Πηγή: http://www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.