Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Ολόκληρο αεροπλάνο γίνεται μια γροθιά για να σωθεί ένας ετοιμοθάνατος.

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ενώθηκαν για τη σωτηρία του.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο και κάθε εθνικότητας έσπευσαν να βοηθήσουν έναν ηλικιωμένο επιβάτη αεροπλάνου, όταν η καρδιά του σταμάτησε να χτυπάει, σε μια πτήση της Delta Air Lines.

Με τη βοήθεια των μελών του πληρώματος, έκαναν εναλλάξ θωρακικές συμπιέσεις και ανανήψεις από στόμα σε στόμα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, άρχισαν επίσης να προσεύχονται όλοι μαζί για τη σωτηρία του και έγιναν μια γροθιά για να γίνει ό,τι είναι δυνατόν για τη ζωή του.

Η αξιοσημείωτη σκηνή καταγράφηκε από έναν επιβάτη με το όνομα Richard Gotti, ο οποίος είπε ότι «κανείς δεν εγκατέλειψε» την προσπάθειά την ώρα της πτήσης για να σώσει τη ζωή του ανθρώπου. Δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο Facebook περιέγραψε ότι η πτήση 1772 ταξίδευε από την Ατλάντα στην Αριζόνα, όταν ο ηλικιωμένος επιβάτης αισθάνθηκε αδιαθεσία. «Ο ηλικιωμένος κύριος άρχισε να έχει κάποιο καρδιακό πρόβλημα και έμεινε αναίσθητος», έγραψε ο ίδιος.

Αυτό που έκανε εντύπωση στον επιβάτη είναι ότι ξένοι από όλο τον κόσμο και κάθε εθνικότητας προσπαθούσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο τον ηλικιωμένο άνδρα. Κανείς δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και μάλιστα παρατήρησε ανθρώπους να προσεύχονται για να σωθεί «με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχα δει ποτέ πριν», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Με την προσγείωση του αεροπλάνου εντοπίστηκε ξανά παλμός στον άνδρα και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο. Ο άνδρας που δημοσίευσε τη φωτογραφία ανέφερε επίσης ότι τα μέλη του πληρώματος στο αεροπλάνο ήταν καταπληκτικά και ασχολήθηκαν με το πρόβλημα υγείας του άνδρα με έναν γρήγορο και πολύ επαγγελματικό τρόπο.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.