Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Νοίκιασαν το νέο τους σπίτι και βρήκαν μέσα αποτυπώματα αίματος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το λάθος του ιδιοκτήτη και η δυσάρεστη έκπληξη.

Με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε αντιμέτωπος ένας νεαρός πατέρας με την μικρή κόρη του όταν μετακόμισαν στο νέο τους σπίτι.

Ο 25χρονος Kyle Davenport υπέγραψε ένα συμβόλαιο 12 μηνών για ένα σπίτι στο Salford σύμφωνα με το Manchester Evening News. Όμως προς μεγάλη του έκπληξη, ο άνδρας βρήκε στο σπίτι αποτυπώματα αίματος και αργότερα ανακάλυψε ότι μια γυναίκα είχε σκοτωθεί εκεί πέρυσι, χωρίς να το ξέρει, προσθέτοντας πως δεν επρόκειτο να το μισθώσει αν ήξερε τι είχε γίνει. Μάλιστα ο ιδιοκτήτης δεν είχε καν καθαρίσει το σπίτι πριν το παραδώσει.



«Νοίκιασα το ακίνητο και έριξα μια γρήγορη ματιά στο χώρο αλλά δεν παρατήρησα το αίμα στους τοίχους. Πήρα όμως αργότερα τα κλειδιά και κοίταξα καλύτερα για να το διακοσμήσω. Αλλά παρατήρησα ότι υπάρχει αίμα σε όλο το σπίτι και στοιχεία ιατροδικαστικού και αστυνομικού ελέγχου» ανέφερε ο ενοικιαστής και πρόσθεσε ότι η κόρη του είναι τρομοκρατημένη και δε θέλει να μείνει σε ένα τέτοιο σπίτι.


Παίρνοντας διάφορες πληροφορίες και ερευνώντας το θέμα, ανακάλυψε ότι όντως είχε σκοτωθεί μια γυναίκα στο σπίτι και ένας άνδρας είχε κατηγορηθεί για φόνο πράγμα που τους απέκρυψε ο ιδιοκτήτης και η εταιρεία που μεσολάβησε για την ενοικίαση ενώ δεν καθαρίστηκε καν το σπίτι μετά το συμβάν. Αυτό που ζητάει τώρα είναι η εταιρεία να του ξεκαθαρίσει τι συμβαίνει και βέβαια να καθαριστεί σχολαστικά ο χώρος ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του και τη δυσαρέσκειά του για όλο αυτό που συνέβη. Εκπρόσωπος της εταιρείας ζήτησε συγγνώμη για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε ο 25χρονος με την κόρη του και ανέφερε ότι εργάζονται σχολαστικά ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα και να προσφέρουν στους νέους ενοικιαστές τις καλύτερες υπηρεσίες και ένα διαμέρισμα σε άριστη κατάσταση.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.