Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Αντιδράσεις για για το βίντεο ντοκουμέντο με τον Γιακουμάκη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Tι λέει ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη για το βίντεο ντοκουμέντο


Ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, Δημήτρης Μπούκας, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" για το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής να δέχεται επίθεση από τους συμφοιτητές του.

"Δεν γνωρίζω αν είδε το βίντεο η οικογένεια καθώς εγώ δεν θα τους ενημέρωνα ποτέ ότι υπάρχει ένα βίντεο τέτοιου είδους. Η αναπαραγωγή τέτοιων θεμάτων για την οικογένεια είναι σαν να ξύνει κάποιος μια πληγή με ένα μαχαίρι" σημείωσε χαρακτηριστικά.

"Περιμένω να αξιολογήσω καρέ καρέ το βίντεο και περιμένουμε από την ανακρίτρια να εντοπίσει ποια είναι αυτά τα άτομα" συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο από το STAR:---------------


Το ξέσπασμα του θείου του Γιακουμάκη: Αγαπητοί νταήδες σας λυπάμαι...

Ο θείος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ξέσπασε μέσω facebook για το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο φαίνεται ο φοιτητής της Γαλακτομικής Σχολής να δέχεται επίθεση από τους συμφοιτητές του.

"Ο Βαγγέλης ήταν δικός σας φίλος σε ξένο τόπο. Σας θεώρησε δικούς του ανθρώπους. Έτσι είχε διδαχθεί και ανατραφεί. Σε περιβάλλον που για όλους εσάς φαντάζει εξωπραγματικό και με συναισθήματα που για εσάς είναι άγνωστα. Τον οδηγήσατε στην καταστροφή και εσείς συνεχίζετε το "έργο σας". Να σας υπενθυμίσω ότι το δικαίωμα στη ζωή και στα όνειρα είναι κοινό για όλους τους ανθρώπους. Μπά.. τα λόγια μου θα χάσω. Δεν τα γράφω αυτά για εσάς ‘αγαπητοί "νταήδες". Εσάς σας λυπάμαι. Θρηνώ για τον κόσμο σας" σημείωσε μεταξύ άλλων στο προφίλ του.

Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.