Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για την θανάτωση του γορίλα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δωρεά - φόρο τιμής στον γορίλα ζητούν οι γονείς του 4χρονου


Οι γονείς του μικρού αγοριού που έπεσε στο κλουβί του γορίλα Χάραμπε ζητούν να γίνει δωρεά στο ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι, στη μνήμη του ζώου που θανατώθηκε προκειμένου να μην κινδυνέψει ο τετράχρονος.

Δωρεά - φόρο τιμής στον γορίλα ζητούν οι γονείς του 4χρονου

«Μας χάρισαν κάποια χρήματα, τα οποία δεν τα θέλουμε και δεν θα τα δεχτούμε», αναφέρει η οικογένεια του μικρού αγοριού.

«Αν κάποιος θέλει να κάνει κάποιο δώρο, προτείνουμε να κάνει δωρεά – φόρο τιμής στον γορίλα Χάραμπε», συνέχισαν οι γονείς του τετράχρονου προσθέτοντας ότι ο γιος τους υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και χαίρει άκρας υγείας.

-----------

Τι αποκαλύπτει μια ειδικός συμπεριφοράς ζώων για τον γορίλα που θανατώθηκε


Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η θανάτωση ενός γορίλα, στο κλουβί του οποίου έπεσε κατά λάθος ένα τετράχρονο αγόρι στο ζωολογικό κήπο στο Σινσινάτι.

Η Δρ. Έμιλι Μπέθελ, ειδικός στη συμπεριφορά ζώων, μιλώντας στη Daily Mirror, ανέφερε ότι «η γλώσσα σώματος του γορίλα δεν έδειχνε επιθετική διάθεση».Αντιθέτως, όπως ισχυρίζεται η ειδικός ο γορίλας προσπαθούσε να προστατέψει το παιδάκι.«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι που να αποδεικνύει ότι ο γορίλας ήθελε να βλάψει το παιδί», προσθέτει η Δρ. Έμιλι Μπέθελ.

-----------

Αυτός είναι ο 4χρονος που έπεσε στη λίμνη με τον γορίλα


Η φωτογραφία του τετράχρονου που έπεσε στο κλουβί του γορίλα σε ζωολογικό κήπο στο Σινσινάτι των ΗΠΑ ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Υπενθυμίζεται ότι το τετράχρονο αγόρι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και έπεσε στον χώρο όπου ζούσε ο 17χρονος γορίλας Χαράμπε, ο οποίος αργότερα θανατώθηκε για να μην κινδυνεύσει ο ανήλικος.

Να σημειωθεί ότι το αγόρι έχει άλλα τρία αδέλφια και, όπως δήλωσε επισκέπτης του ζωολογικού κήπου, ο μικρός είχε πει νωρίτερα στη μητέρα του: «Μαμά, θέλω να κολυμπήσω με τον γορίλα».

Δείτε τη φωτογραφία εδώ:
Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.