Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μοντέλο χάνει δουλειές λόγω των ρεαλιστικών φωτογραφιών της στο Instagram

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 24χρονη blogger που έσπασε τα στερεότυπα.

Η Stina Sanders, το νεαρό μοντέλο που διατηρεί παράλληλα και το δικό του blog, συνήθιζε να ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram εντυπωσιακές φωτογραφίες που έδειχναν πόσο «τέλεια» είναι η ζωή της. Κάποια στιγμή αποφάσισε να δημοσιεύσει κάποιες ρεαλιστικές φωτογραφίες για να φανεί πιο ειλικρινής στον κόσμο που την ακολουθούσε.

Οι πιο συνηθισμένες φωτογραφίες της νεαρής περιελάμβαναν διακοπές σε ακριβά ξενοδοχεία, την προβολή της σχέσης της με έναν ωραίο σύντροφο και σέξι πόζες με αψεγάδιαστο στυλ. Όταν όμως δέχτηκε την πρόκληση να ανεβάσει φωτογραφίες που δεν θα τολμούσε ποτέ να δημοσιεύσει, αποφάσισε να το πράξει, γιατί ήθελε να δείξει ένα πιο αληθινό και ρεαλιστικό πρόσωπο. Δημοσίευσε λοιπόν εικόνες στις οποίες είτε έκανε περιποίηση προσώπου και αποτρίχωση, είτε ήταν άβαφη σε αδιάφορες καθημερινές πόζες. Την πρώτη κιόλας εβδομάδα έχασε 1.000 followers, ενώ ακολούθησαν άλλα 4.000 unfollow από τους μέχρι πρότινος «θαυμαστές» της.

Λίγες μέρες αργότερα είδε τις «μετοχές» της να ανεβαίνουν και πάλι, αυτή τη φορά από ανθρώπους που θαύμασαν την ειλικρίνειά της και το θάρρος της να σταματήσει να παρουσιάζει τη ζωή της ως τέλεια, όπως έκανε στο παρελθόν.

Αυτό όμως που μάλλον δεν περίμενε είναι να σταματήσει τη συνεργασία της με ένα πρακτορείο μοντέλων γιατί οι φωτογραφίες της ήταν «άσχημες». Όπως αποκαλύπτει η ίδια στην Daily Mail το πρακτορείο μοντέλων ενοχλήθηκε από αυτές τις «άσχημες φωτογραφίες» όπως τις χαρακτήρισαν και τελικά εφόσον η ίδια δεν επρόκειτο να το σταματήσει το αποτέλεσμα ήταν να λήξει η συνεργασία.

Η ίδια βέβαια τονίζει πως είναι απλά ρεαλιστικές και αληθινές, η αποτύπωση του πραγματικού της εαυτού, και δεν θα μπορούσε ούτε εκείνη να συνεχίζει να συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν την αποδέχονται. Μάλιστα όπως αποκαλύπτει, παλιότερα οι περισσότεροι θαυμαστές της ήταν άνδρες, ενώ τώρα είναι κυρίως γυναικείο το κοινό της που της δίνει συγχαρητήρια για τη στάση της και τις ειλικρινείς εικόνες της. Η 24χρονη γράφει ένα βιβλίο για τις εμπειρίες της, ενώ παράλληλα ασχολείται με το blog της και αναφέρει ότι δεν μετανιώνει για τίποτα καθώς απελευθερώθηκε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.