Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Μητέρα τεσσάρων αγοριών ξόδεψε 3.000 λίρες σε κούκλες φροντίζοντάς τες σαν κόρες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τους αγοράζει ρούχα και παιχνίδια - Δείτε τις φωτογραφίες.

H Leah Perry είναι μια μητέρα από την Αριζόνα η οποία δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι δεν έχει κάνει κόρες. Έχοντας ήδη τέσσερις γιους, 9, 11,12 και 13 ετών και μην έχοντας καταφέρει να αποκτήσει μια κόρη άρχισε να αγοράζει κούκλες που μοιάζουν με αληθινά μωρά και να τους συμπεριφέρεται σαν να είναι κόρες της.

Υπολογίζει ότι έχει ξοδέψει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 3.100 λίρες αγοράζοντας κούκλες, ρούχα και παιχνίδια γι’ αυτές. Η ίδια αποκάλυψε μιλώντας στη βρετανική Sun: «Είχα το μητρικό ένστικτο από πολύ νεαρή ηλικία και ήθελα πραγματικά να αντικαταστήσω κάποιες παιδικές κούκλες που είχα χάσει όλα αυτά τα χρόνια. Μπήκα στο διαδίκτυο και άρχισα να ψάχνω για παιδικές κούκλες. Τότε βρήκα αυτές που μοιάζουν με αληθινά μωρά. Σοκαρίστηκα. Δεν ήμουν σίγουρη για ποιο λόγο χρησιμοποιούνταν ή ποιος τις κατασκεύασε. Αλλά αυτές πραγματικά κίνησαν το ενδιαφέρον μου.» Τότε η Leah ανακάλυψε ότι πολλές γυναίκες αγόραζαν τις κούκλες και τις αντιμετώπιζαν σαν παιδιά ακόμη και αν αυτές είχαν δικά τους. Τον Νοέμβριο του 2014 αγόρασε την πρώτη κούκλα έναντι 104 λιρών. Μόλις άνοιξε το κουτί και την είδε, έγιναν «αυτοκόλλητες».

Δύο μήνες αργότερα αγόρασε μια άλλη κούκλα και τώρα έχει συνολικά πέντε στις οποίες μάλιστα έχει δώσει και ονόματα. Οι κούκλες έρχονται σε απλή μορφή και η Leah ζωγραφίζει τα πρόσωπά τους. «Χρησιμοποίησα τα κοριτσίστικα ονόματα που θα έδινα στις δικές μου κόρες, αν είχα, και πήρα όλα τα υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ για τα μαλλιά τους. Γεμίζουν αυτό το άδειο κομμάτι στη καρδιά μου. Θα ήθελα να έχω κόρες, αλλά δεν το έκανα και έτσι τώρα έχω αυτά. Με ικανοποιεί επειδή μπορώ να τις ντύνω με τον τρόπο που θέλω. Αυτές είναι οι κόρες που δεν είχα ποτέ», αναφέρει η ίδια. Εκτός όμως από το να αγοράζει και να «φροντίζει» τις δικές της κούκλες, η μητέρα πλέον ζωγραφίζει κι άλλα «μωρά» και τα πουλάει σε γυναίκες έναντι 556 λιρών, μια διαδικασία για την οποία χρειάζεται όπως λέει περίπου 2,5 εβδομάδες. Πολλές από τις πελάτισσές της είναι γυναίκες που έχουν χάσει παιδιά ή δεν μπορούν να αποκτήσουν και έτσι νιώθει ότι τους δίνει χαρά.

Η Leah έχει την υποστήριξη του συζύγου της σε αυτό που κάνει και στη συνήθειά της να φροντίζει τις κούκλες σαν αληθινά μωρά αλλά η οικογένειά της έχει διχαστεί. Οι δύο από τους γιους της ασχολούνται και εκείνοι με αυτές αλλά τα δύο άλλα αγόρια το βρίσκουν ενοχλητικό. Η ίδια όμως δεν φαίνεται να πτοείται και δείχνει να απολαμβάνει την φροντίδα των «κοριτσιών» της.




















Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.