Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Μηνύει την πρώην του γιατί δεν του δίνει πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Της έκανε πρόταση 3 μήνες μετά τη γνωριμία και τώρα μετανιώνει.

Για τη γενναιοδωρία του μετανιώνει ένας άνδρας με το όνομα Philip Langer στον οποίο η πρόταση γάμου, όχι μόνο κόστισε λίγο παραπάνω, αλλά ήδη έχει μετανιώσει γι’ αυτήν και μάλιστα για τα καλά.

Μηνύει την πρώην του γιατί δεν του δίνει πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα

Όταν ο 45χρονος έκανε πρόταση γάμου στην 43χρονη Ashley Jae Chesler την οποία είχε γνωρίσει 3 μήνες πριν σε ένα μπαρ, δεν περίμενε ότι θα τον χωρίσει και θα πάρει μαζί της και το πανάκριβο δαχτυλίδι της πρότασης. Ο άνδρας είχε αποφασίσει να της ζητήσει να παντρευτούν με ένα δαχτυλίδι που κόστιζε 21.000 λίρες (περίπου 26.000 ευρώ) και το έκανε νομίζοντας βέβαια ότι όλα θα έχουν ευτυχή κατάληξη. Η μέλλουσα νύφη όμως το μετάνιωσε και αφού ακύρωσε τους αρραβώνες -και βέβαια το γάμο- τώρα αρνείται να επιστρέψει στον 45χρονο το πανάκριβο δαχτυλίδι λέγοντας ότι είναι δώρο.

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι κοσμείται από 34 ρουμπίνια και 55 μικρότερα διαμάντια και πλέον ο άνδρας το διεκδικεί δικαστικά κάνοντας μήνυση στην 43χρονη για να του το επιστρέψει. Ο άνδρας ισχυρίζεται ότι η Ashley αν και είναι εκείνη που μετάνιωσε για τον αρραβώνα και ακύρωσε το γάμο, τώρα αρνείται να επιστρέψει το κόσμημα που κοστίζει μια μικρή περιουσία και είχε αγοραστεί από ακριβό κοσμηματοπωλείο στο Μανχάταν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος επικαλείται τη νομοθεσία, η 43χρονη Ashley είναι υποχρεωμένη να το επιστρέψει και εκείνος βέβαια θα το κυνηγήσει μέχρι τέλους καθώς δεν έχει σκοπό να αφήσει τόσα χρήματα να «κάνουν φτερά». Εναλλακτικά, αν δε θέλει να του το επιστρέψει, δέχεται να του καταβάλλει το ποσό που εκείνος ξόδεψε για να το αγοράσει σε μετρητά.

Όπως αναφέρει μάλιστα σχετικό δημοσίευμα, οι πολύτιμες πέτρες που στολίζουν το κόσμημα είναι από τις πιο ακριβές που είχε το κατάστημα, ενώ το μόνο σίγουρο είναι πως θα ξανασκεφτεί το δώρο που θα κάνει σε μελλοντική πρόταση γάμου.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.