Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ο «νέος και ταλαντούχος» Ισπανός που βρέθηκε νεκρός στα κεντρικά γραφεία της Apple

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι ανακοίνωσε η εταιρεία κολοσσός για την αυτοκτονία του υπαλλήλου.

Η Apple αποτίει φόρο τιμής στον ισπανό υπάλληλο ο οποίος αυτοκτόνησε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Κουπερτίνο την Τετάρτη.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μιλώντας για το περιστατικό ανέφερε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της βρετανικής Daily Mail: «Είμαστε πληγωμένοι για την τραγική απώλεια ενός νεαρού και ταλαντούχου συνεργάτη. Οι σκέψεις μας και η βαθύτατη λύπη μας βρίσκονται στην οικογένεια και στους φίλους του, συμπεριλαμβανομένων και των πολλών ανθρώπων με τους οποίους εργάστηκε εδώ στην Apple».

Η εταιρεία πρόσθεσε ότι προσφέρει στήριξη στους συναδέλφους του άνδρα του οποιου το σώμα ανακαλύφθηκε μέσα σε μια αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα σε ένα όπλο. Εκπρόσωπος του Τμήματος της Πυροσβεστικής δήλωσε στη Daily Mail ότι κλήθηκαν στο σημείο όταν ενημερώθηκαν ότι ένας άνδρας έχει υποστεί ένα σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Η Apple αρνήθηκε να δώσει περισσότερα στοιχεία της ταυτότητας του εργαζομένου ενώ το όνομα του δεν δόθηκε ούτε από τον ιατροδικαστή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση.



Ωστόσο η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι κανένας άλλος δεν έχει εμπλακεί στο περιστατικό παρά τις αρχικές αναφορές ότι μια γυναίκα μπορεί να ήταν μέρος κάποιου επεισοδίου που έλαβε χώρα. Πρόσθεσε επίσης ότι αυτό είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό και δεν υπάρχει κανένας άλλος κίνδυνος για το υπόλοιπο προσωπικό που εργάζεται στην εταιρεία. Ένας υπάλληλος της Apple δήλωσε ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι δεν γνώριζαν το θύμα και ότι απλά τους δόθηκε η δυνατότητα να μην συνεχίσουν τη βάρδιά τους την υπόλοιπη μέρα ενώ βέβαια υπήρξε κάποια αναστάτωση από το περιστατικό. Η αστυνομία επιπλέον ανέφερε ότι έχει στα χέρια της λίγες λεπτομέρειες και ότι δεν είναι σε θέση να αναφέρει κάτι περισσότερο για το συμβάν και τι μπορεί να οδήγησε σε αυτή την πράξη τον νεαρό υπάλληλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.