Κυριακή 24 Απριλίου 2016

10 πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το νυφικό σας μετά τον γάμο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Κι όμως, υπάρχουν αρκετές επιλογές!

Μετά την μεγάλη μέρα του γάμου σας αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε το νυφικό σας φόρεμα, εκτός από το να το καταχωνιάσετε στη ντουλάπα;

Μια ωραία ιδέα είναι να το φυλάξετε ως οικογενειακό κειμήλιο για την κόρη σας αλλά ποιος μας εγγυάται ότι σε τουλάχιστον 20 χρόνια από σήμερα θα εξακολουθεί να είναι στη μόδα; Σε κάθε περίπτωση αν έχετε τη διάθεση να το αξιοποιήσετε οι επιλογές σας είναι ατελείωτες. Ρίξτε μια ματιά!

Βαπτιστικό φόρεμα



Μετατρέψτε το νυφικό σας σε φόρεμα βάπτισης για την κορούλα σας!

Δωρίστε το



Χαρίστε το σε μια φίλη ή γνωστή που παντρεύεται εν ευθέτω χρόνω.

Μετατρέψτε το σε μαξιλάρι



Μετατρέψτε το σε κάτι μικρότερο και πιο εύχρηστο όπως είναι ένα μαξιλάρι.

Πάρτι με όλες τις νύφες μαζεμένες



Τι θα λέγατε να διοργανώσετε ένα «νυφικό πάρτι» με καλεσμένες τις φίλες και αυστηρό dress code τι άλλο; Το νυφικό σας φόρεμα ασφαλώς!

Βραδινό φόρεμα



Με τις απαραίτητες αλλαγές από μια μοδίστρα, το νυφικό σας φόρεμα μπορεί να μετατραπεί σε ένα ωραιότατο βραδινό φόρεμα για δεξίωση.

Μικρή πριγκίπισσα



Μετατρέψτε το σε πριγκιπικό φόρεμα για το μικρό σας κοριτσάκι.

Φούστα με τούλι



Είναι ένα από τα πιο χαριτωμένα outfit για μαμάδες και κόρες. Και εδώ όμως θα χρειαστείτε τη βοήθεια μια έμπειρης μοδόστρας.

Κάλυμμα για το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου σας



Ντύστε το άλμπουμ του γάμου σας με ύφασμα από το νυφικό σας. Αν έχετε κομμάτια από δαντέλα ή κορδέλα, χρησιμοποιήστε τα καθώς θα δώσουν ιδιαίτερες πινελιές στο άλμπουμ σας.

Κορνιζώστε το



Ένα από τα πιο σημαντικά φορέματα που φορέσατε ποτέ αξίζει να έχει τη δική του θέση μέσα στο σπίτι και γιατί όχι να αποτελέσει ένα έργο τέχνης. Από την άλλη πλευρά μπορεί ένα πλαισιωμένο γαμήλιο φόρεμα να δείχνει λίγο ανατριχιαστικό – ειδικά μέσα στο σκοτάδι – καθώς μοιάζει περισσότερο με παγιδευμένη γυναίκα στον τοίχο ντυμένη στα λευκά. Αλλά ο καθένας όπως το σκέφτεται. Τι λέτε;

Κούνια για το μωρό



Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Εφόσον το ύφασμα του νυφικού σας το επιτρέπει μπορείτε να το μετατρέψετε σε παπλωματοθήκη, μαξιλαροθήκες και γενικότερα να το αξιοποιήσετε για την προίκα του μωρού σας. Το δε πέπλο μπορεί να γίνει η τέλεια κουνουπιέρα!


Πηγή: http://www.baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.